Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
© Getty Images

Geniet van beeldige bloemenweelde tijdens Koket Koksijde (en maak kans op een duoticket!)

Bloemenliefhebbers, hou alvast het laatste weekend van september vrij, want dan strijkt het fleurige festival Koket Koksijde voor de vierde keer neer aan het gemeentehuis van Koksijde. Extra leuk: wij mogen maar liefst 20 lezers trakteren op een gratis duoticket! 

Bloemen met smaak

Van vrijdag 24 tot en met maandag 27 september vormt het gemeentehuis van Koksijde het decor voor de vierde editie van Koket Koksijde. Tijdens dit bloemenfestival, dat maar om de drie jaar plaatsvindt, komen zowel Belgische als internationale topfloristen hun allermooiste creaties tentoonstellen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het thema van deze editie is ‘Bloemen met smaak’, naar aanleiding van het jubileumjaar van de nabijgelegen Hotelschool Ter Duinen. In iedere bloemencreatie zal dus een knipoog naar het culinaire landschap van Koksijde terug te vinden zijn. Op het festival vind je bovendien niet alleen de mooiste en meest bijzondere bloemen en planten, maar ook geurende kruiden én een ode aan onze Belgische chrysant.

Meer over het programma en praktische info vind je op de website van Visit Koksijde.

Maak kans op een duoticket

Zin om een dagje te worden ondergedompeld in deze bloemenweelde? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in en maak kans om één van de twintig duotickets te winnen.

Meer uitstapjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content