Kom jij naar onze Ladies Night op de Boekenbeurs?

Wie zin heeft in een uitje naar de Boekenbeurs, stipt maar best vrijdag 3 november aan in de agenda. Want dan is Libelle van de partij op de Ladies Night! Benieuwd naar wat we voor jou in petto hebben?

LIBELLE PRESENTEERT

#Help! Mijn kind leeft online

met Lieve Swinnen & Stefaan Lammertyn
Facebook, instagram, snapchat, Whatsapp,… De wereld is in verandering en daar kun je als ouder best in mee zijn. Maar waar stel je grenzen? En hoe zet je je kind op pad naar een gezond sociale mediagebruik? Libelles kinderpsychiater Lieve Swinnen en social media-evangelist Stefaan Lammertyn bundelen hun professionele expertise om ouders op weg te helpen.
@Rood podium 18 u. – 19 u.

Al je vragen over de menopauze beantwoord door een expertenpanel

Voor en tijdens de menopauze verandert er nogal wat in je lichaam en dat is niet altijd makkelijk. In een panelgesprek beantwoorden vier deskundigen de meest prangende vragen. Aan tafel: Herman Depypere, gynaecoloog en hoofd van de menopauzekliniek van het UZ Gent, menopauzeconsulente Chris Van Gaver, sportarts Tom Teulingkx en ervaringsdeskundige en auteur Martine Prenen. Journaliste Yasmina El Messaoudi leidt het gesprek in goede banen.
@Spiegeltent 18.30 u. – 19.30 u.

Psychiater Peter Adriaenssens over de strijd tegen kinderarmoede

Als bekende kinder- en jeugdpsychiater aan het UZ Leuven en als voorzitter van het Kinderarmoedefonds wil prof. Peter Adriaenssens de strijd tegen kinderarmoede aangaan. Adriaenssens vertelt hoe kansarmoede al op jonge leeftijd een impact heeft op de hersenontwikkeling van kinderen. In deze lezing legt hij uit hoe verhalen en het voorlezen van verhalen kunnen helpen om kinderarmoede tegen te gaan.
@Rood podium 19 u. – 19.30 u.

Libelle-columnist Marcel Langedijk over de euthanasie van zijn broer

Journalist Marcel Langedijk schreef een hartverscheurend boek over de zelfgekozen dood van zijn broer. Mark was al jaren verslaafd aan alcohol, leed aan depressies en wilde en kon daarom niet verderleven. Marcel zal praten over het afscheid, over alle emoties rond euthanasie omwille van psychisch ondraaglijk lijden, maar ook over verwerking.
@Geel podium 20 u. – 21 u.

Vijf chefs over hún kookinspiratie

We kopen in Vlaanderen massaal kookboeken, maar welke boeken hebben onze favoriete chefs zélf? Sandra Bekkari, Dagny Ros, Ellen Charlotte Marie, de winnaar van Bake Off en onze eigen Libelle chef Ilse D’hooge brengen hún lievelingskookboeken mee voor een rondetafelgesprek. Kookinspiratie ten top.
@Spiegeltent 21 u. – 22 u.

Wil jij er zeker bij zijn? Klik dan hier om alvast je tickets te bestellen.

Tot dan, ladies!

Pssst… We zijn ook al volop onze Libelle Winterfair aan het plannen! Lees er hier meer over.

Partner Content