Kom naar het Libelle Plein en…

Door De Redactie

Het is bijna zover...kerst! De allergezelligste tijd van 't jaar. Bij Libelle krijgen we er niet genoeg van! En vanaf nu mag het feest wat ons betreft losbarsten. Want dit jaar wordt kerst mooier dan ooit. Geniet er nu al volop van op de Libelle Winterfair!

…ontmoet de redactie

Onze Libelle-redacteurs pakken met veel plezier je kerstcadeaus in. Heb je een bijzonder verhaal te vertellen? Laat het ons weten en misschien lees je het straks in Libelle!

…en win een feestelijke kersttafel

Doe mee met onze grote wedstrijd tafeldecoratie i.s.m. Blokker. Jouw feestelijk gedekte tafel wordt door onze jury beoordeeld. Als je bij één van de winnaars bent, krijg je alle decoratie mee naar huis!

…koop kerstkaarten voor het goede doel

Verras vrienden en familie dit jaar met een originele kerstkaart. Libelle ontwierp vier kaarten die we verkopen voor het goede doel. De opbrengst ervan gaat naar het project van de Libelle Vrouw van het Jaar 2011, Barbara Bruyneel. In 2009 richtte ze, na een zware depressie, de vzw Help mij op, waarmee ze het taboe rond depressie wil doorbreken. De vzw biedt therapieën aan voor volwassenen en kinderen.

…ontmoet Anne Davis

Elke week vertelt Anne Davis in Libelle over haar leven en werk. En dat doet ze ook live op onze Libelle Winterfair, op 16 november om 15 uur in het Libelle theater. Ze wordt er geïnterviewd en je kan haar vragen stellen.

…volg de clash tussen vier Libelle Lekker!-kookclubs

Zeven amateurkookclubs werden geselecteerd om deel te nemen aan Het Grote Libelle Lekker! Kookclub Concours met een aardappelrecept. De jury selecteerde vier van hen. Op de Libelle Winterfair dagen wij hen opnieuw uit, want dan maken ze hun gerecht nog eens en zal een professionele jury hen beoordelen op smaak en presentatie. Wie wordt de winnaar? Volg het live mee op zondag 18 november vanaf 15.30 uur.

…ontdek wie de Libelle Vrouw van het Jaar wordt

Het afgelopen jaar zette Libelle tien vrouwen met een missie in de kijker. Sterke vrouwen met een eigen project, die hun steentje willen bijdragen aan een betere wereld.  Lezeressen konden stemmen wie de titel van Libelle Vrouw van het Jaar 2012 krijgt. Benieuwd wie het wordt? Kom naar de uitreiking op zaterdag 17 november.

En ook…

Gratis goodiebag: in ruil voor een ingevuld inkomticket krijg je een goodiebag* vol leuke verrassingen. U kunt uw goodiebag ophalen aan de stand vlak bij de inkom
*zolang de voorraad strekt

Gratis Libelle-kookschort: met het strookje aan uw inkomticket krijgt u op de Libelle cadeaustand een leuke keukenschort*
*zolang de voorraad strekt

Partner Content