Kom op adem in Durbuy met 2 of met vrienden

Door De Redactie

Nood aan een break? Ontvlucht de dagelijkse sleur en trek naar de Durbuy! Ourthe & Somme is dé specialist op vlak van vakantieverblijven. Of je nu graag je wandelschoenen aantrekt, liever de sportieve toer opgaat of de Waalse gastronomie wil ontdekken, in de Ardennen komen zowel natuur- als cultuurliefhebbers aan hun trekken!

Durbuy wordt ook wel het ‘kleinste stadje ter wereld’ genoemd en is gelegen naast de Ourthe. Laat je charmeren door dit pittoreske stadje met haar prachtige marktplein, flaneer door de smalle straatjes, snuister in de lieftallige winkeltjes en degusteer in de talrijke restaurants. Het hele jaar vinden hier tal van evenementen plaats en omgeving biedt ook een scala aan buitensportactiviteiten aan.

Résidence Durbuy is een prachtig vakantiepark dat op amper 3 km van het schilachtige Durbuy ligt. De ruime appartementen zijn per vier ondergebracht in 1 villa en hebben elk een eigen ingang. Het leuke van dit vakantiedorp is het buitenzwembad dat tijdens de zomermaanden open is. Dit is dé bestemming bij uitstek voor een onvergetelijk verblijf met je partner, gezin of vrienden!

WAT HOUDT DEZE AANBIEDING IN?

Voor een verblijf in een appartement voor 2 of 4 personen in vakantiepark Résidence Durbuy voor een midweek of weekend betaal je nu:

  • 2 personen: € 150 i.p.v. € 298 (Hades appartement)
  • 4 personen: € 199 i.p.v. € 349 (Hera appartement)

Voor een verblijf in een appartement voor 2 of 4 personen in vakantiepark Résidence Durbuy voor een week betaal je nu:

  • 2 personen: € 250 i.p.v. € 452 (Hades appartement)
  • 4 personen: € 325 i.p.v. € 529 (Hera appartement)

Periode:

  • Van 30/06/2014 tot 01/09/2014

Meer info en voorwaarden op www.libelle-shedeals.be.

Partner Content