©GettyImages

Tot aan je deur mét korting: 6x interessante home delivery deals!

Door Rani Merckx

Sinds de legendarische woorden ‘blijf in uw kot’ van minister van Volksgezondheid Maggie De Block blijven we met z’n allen braaf in huis. Een koud kunstje als je ‘t ons vraagt, want dankzij deze Shedeals-aanbiedingen hoef je de deur niet uit! 

Hoewel een restaurantbezoek er even niet in zit, maken we het wél gezellig in eigen huis, tuin of op het balkon. En die gezelligheid krijg je in enkele muisklikken aan huis geleverd. Handig!

6x knotsgekke kortingen

1

Nescafé Dolce Gusto Mini Me – 59% korting

Een latte macchiato, espresso of cappuccino: niets smaakt zo goed als een heerlijke kop koffie in de ochtend – en alle uren daarna ;-). En al helemaal als je ‘m zelf gezet hebt, met de Nescafé Dolce Gusto Mini Me, die je nu met een mooie Libelle-korting koopt!

Jouw voordeel:

Dankzij Shedeals betaal je slechts 54,48 euro in plaats van 132,48 euro voor een Nescafé Dolce Gusto Mini Me, inclusief 192 capsules.

Bestel het hier!

2

Hellofresh-maaltijdbox – € 45 korting

Door het coronavirus eten en koken we meer dan ooit thuis. Maar wat als je kookinspiratie na al die weken stilaan opgeraakt? Weet jij ook écht niet meer wat te koken? Wel, (kook)hulp is onderweg, mét de HelloFresh-maaltijdbox, die je nu aan een zacht prijsje in huis haalt.

Kies jouw favoriete gerecht uit het weekmenu met 20 recepten en krijg een maaltijdbox vol verse ingrediënten thuisbezorgd, wanneer jij dat wilt!

Jouw voordeel:

Met de code die je hier vindt, krijg je nu 45 euro korting op je eerste, tweede en derde box. Zo geniet je maar liefst van 15 euro korting per box! De korting is geldig op alle combinaties – jij kiest zelf hoeveel maaltijden en voor hoeveel personen je kookt.

Bestel het hier!

3

Kinderboeken van Lannoo, Clavis en Baeckens books

We blijven allemaal braaf in ‘ons kot’, maar dan kan de verveling al eens toeslaan. Vooral bij kinderen, met ruzies (en ouders met hoofdpijn) tot gevolg. Maar wie weet brengt deze leuke aanbieding wel soelaas!

Vraagjes en raadsels oplossen, kleuren en knippen en tekenen, leuke bouwsels maken, spannende verhalen lezen of wegdromen bij prentboeken: dankzij Shedeals weten je kinderen weer (even) wat te doen.

Jouw voordeel:

Afhankelijk van de boeken die jij graag wilt, geniet je tot wel 30% korting én meer!

Bestel het hier!

4

Handige huishoudproducten – 30% korting (en meer)

 

Je tuin onder handen nemen, een fikse opruimbeurt houden of de lekkerste gerechten uit je koksmuts toveren: tegenwoordig beschikken we over een aardig staaltje bezigheidstherapie nu we steeds vaker thuis zijn. En dankzij Shedeals scoor je heel wat handige huishoudhulpjes die jou een handje helpen: van stofzuigers en schoonmaakproducten tot huishoudelektro en vaatwastabletten!

Jouw voordeel:

Geniet van 30% korting én meer op al deze handige huishoudhulpjes!

Bestel het hier!

5

Boeket bloemen én bijpassende vaas van Bloomon

Een fijne geur geeft een fijn gevoel, en niets dat zo heerlijk ruikt als een fleurig boeket bloemen. Haal wat geur én kleur in huis met voorjaarsbloeiers die je nu bij Bloomon aan een zacht prijsje koopt. Extra fijn: je krijgt er een gratis kaars van Meraki bovenop!

Jouw voordeel:

Bestel je eerste boeket bloemen, en krijg een bijpassende vaas en heerlijke Meraki handzeep cadeau! Je bepaalt zelf hoe vaak je bloemen ontvangt en zit nergens aan vast.  Ontdek de kortingscode.

Bestel het hier!

6

Kwaliteitsproducten van Bofrost – 25% korting

Sta jij in deze onzekere tijden liever niet aan te schuiven aan de winkel? Bestel nu heerlijke kwaliteitsproducten bij bofrost* die ze lekker makkelijk bij jou aan huis leveren. Knapperige groenten, lekker schepijs of smakelijke gerechten voor het hele gezin: je vindt het allemaal in het gamma!

Jouw voordeel:

Dankzij Shedeals geniet je ook van 10 euro korting op je volgende bofrost* bestelling van minimum 40 euro.

Bestel het hier!

 

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content