Doe mee met Libelle’s slim-opruim-plan!

Doe mee met Libelle's slim-opruim-plan!
Illustratie: Mireille Kouwenberg

Aan opruimen gaat gelukkig geen ingewikkelde wiskundige formule vooraf. En toch zitten we vaak met de handen in het haar, want: hoe en waar begin je nu het best met opruimen? En hoe zorg je voor een blijvend resultaat? In ons slim-opruim-plan vind je het antwoord op elke (opruim)vraag!

Slim-opruim-plan: in 21 dagen rommelvrij

Natuurlijk dromen we allemaal van een opgeruimd huis, waar alles netjes z’n eigen plekje heeft en zelfs je zolder een toonbeeld van orde is. Maar geef toe: de realiteit ziet er vaak toch een beetje anders uit, niet? Geen nood, wij zijn er om jou te helpen! Met het slim-opruim-plan schep je gedurende 21 dagen, beetje bij beetje, orde in je huis.

Handig stap-voor-stap-plan

Chaos in de voorraadkast, ruimtegebrek in de kleerkast of lades vol rommel: samen pakken we elke ‘opruimstruggle’ doordacht aan! Want je staat er niet alleen voor. Je krijgt hulp van een professionele opruimcoach, gaat aan de slag met ons duidelijk stap-voor-stap-plan, ontvangt leuke tussendoortjes en concrete tips die je meteen kunt toepassen.

Rust in je huis én je hoofd

Als het goed is, heerst er op het einde van het opruimplan rust in je huis én je hoofd, en kun je volop GENIETEN!

Ga je mee de uitdaging aan? Schrijf je hier in voor ons gratis slim-opruim-plan!

Onderweg een extra duwtje in de rug nodig? Sluit je aan bij onze groep Samen opruimen op ons Libelle Vriendinnenplatform!

Ready, set… opruimen maar!

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)