© GettyImages

Ontvang onze állerleukste krokus-uitjes gratis via Messenger!

Door Rani Merckx

Hoera, bijna krokusvakantie! En die vrije dagen worden nóg leuker met onze antiverveeltips die je vanaf 13 februari rechtstreeks via Messenger ontvangt.

Krokuskriebels

Vervelen? Dat is haast onmogelijk komende vakantie, want wij verzamelden de allerleukste uitjes: van te gekke familie-dagtrips en antiverveelspelletjes tot megaleuke activiteiten voor minder zonnige dagen. Schrijf je in en ontvang onze tips rechtstreeks én gratis via Messenger!

Hoewel de vakantie officieel op maandag 20 februari start, laten wij de voorpret al wat vroeger beginnen. Vanaf 13 februari delen wij onze allerleukste krokustips, zodat jij – als het moment aanbreekt – weet waar naartoe te trekken voor een superfijne vakantie.

Elke dag een nieuwe tip

Na je snelle en eenvoudige inschrijving krijg je tot en met 26 februari een gratis berichtje via Messenger waarin we een budgetvriendelijk krokusuitje of mooie aanbieding met je delen. Zo ontdek jij elke dag wat er te beleven valt. Handig toch?!

Wil jij graag onze tips ontvangen?

  1. Schrijf je gratis in via deze link.
  2. Stuur ons een berichtje met het woordje ‘Start’ en volg de verdere instructies op.
  3. Geef vervolgens categorie ‘3’ door en ontvang onze tips voor de leukste herfstvakantie ooit!

Ben jij al ingeschreven?

Ben jij al ingeschreven op een van de andere Messengergroepen zoals de Feesttips- of Fit en Gezond-groep? Dan hoef je geen berichtje met ‘start’ meer te sturen. Stuur ons het woordje ‘profiel’ en vink vervolgens ‘Libelgië’ aan. Zo mis je niets van onze tips!

Meer leuke uitjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content