Laat die creativiteit de vrije loop!

Door De Redactie

"Later word ik een prima ballerina, een piloot, een brandweerman, een zangeres,..." Jouw kids hebben heel wat in hun mars, maar misschien kunnen ze nu nog even horloges gaan ontwerpen. Ja, je leest het goed...jouw kind ontwerpt misschien wel de nieuwe Flik Flak-horloge!

Kinderen over de hele wereld slijpen hun potloden en halen hun penselen uit de kast om deel te nemen aan de grote Flik Flak-tekenwedstrijd naar aanleiding van de 25ste verjaardag van dit merk. Bedoeling is dat de kids hun eigen droomhorloge ontwerpen.

In elk land ziet de grote winnaar van deze tekenwedstrijd zijn of haar meesterwerk omgetoverd in 10 Swiss made kinderhorloges die worden voorgesteld in een speciale verpakking.

Wat moet je doen?

  • Download het sjabloon op www.flikflak.com of ga er eentje halen bij een Swatch/Flik Flak verkooppunt
  • Laat de verbeelding de vrije loop
  • Leg jouw creatie voor aan de jury (voor 30 juni 2012)

Is jouw kind niet bij de gelukkige winnaars? Geen nood, want er zijn ook nog heel wat andere kleinere prijzen te winnen. Flik Flak heeft een heleboel speciale muntstukken verstopt op het internet, in de reclame en de sjablonen. Vindt jouw zoon of dochter zo'n munstuk? Dan kunnen ze naar een Swatch/Flik Flak verkooppunt gaan om ze in te ruilen voor een heel speciaal geschenk.

Veel succes!

Partner Content