‘Let’s Jump!’: kinderen leren springen bij DreamLand

Door De Redactie
DreamLand merkt het elke dag: trampolines zijn een groot succes bij kinderen. Net goed, want op een trampoline kunnen ze naar hartenlust bewegen en plezier maken. Het veilig springen is vaak echter een zorg voor de ouders. Met het 'Let's Jump!'-evenement wil DreamLand kinderen correct leren springen. Ze krijgen daarbij de hulp van professionele trampolinespringers. Afspraak op zaterdag 17 april en 15 mei in één van de 17 DreamLand-winkels.

Kinderen leven zich graag uit op een trampoline en houden van ingewikkelde sprongen die een minimum aan ervaring vragen. Ouders kijken een beetje angstvallig naar al die waaghalzerij. Een trampoline wordt al snel veel meer dan gewoon leuk buitenspeelgoed. Welke houding moet je aannemen op een trampoline? En hoe val je correct?

Dankzij ‘Let’s Jump!’ ontmoeten kinderen op 17 april en 15 mei echte trampolinekampioenen bij DreamLand. Ze leren de kinderen toffe tricks uitvoeren zonder blauwe plekken op te lopen. Voor de tricks liet DreamLand zich bijstaan door experten, zoals ex-Belgisch kampioen Randy Van Groen. Alle tricks zijn ook terug te vinden in het ‘Trampolineboekje’ van DreamLand, net zoals heel wat veiligheidsregels en toffe trampolinespelletjes om met vrienden of familie te spelen. De website www.dreamland.be/letsjump staat ook helemaal in het teken van de trampoline. Kinderen kunnen er filmpjes met leuke sprongen bekijken.

Dus voor alle trampolinetips en tricks: Zaterdag 17 april en zaterdag 15 mei 2010, van 14 tot 17u in 17 van de 30 DreamLand-winkels.  Meer info op www.dreamland.be/letsjump.

Partner Content