Lezeres in het buitenland: “Soms moet je diep zinken om voor jezelf te dúrven kiezen”

Lezeres in het buitenland: “Soms moet je diep zinken om voor jezelf te dúrven kiezen”

Steeds meer Belgen zoeken hun geluk in het buitenland. Heidi week meer dan drie jaar geleden met haar man Christophe uit naar het noorden van Portugal, waar ze een bed & breakfast uitbaat.

Heidi (49): “Terug naar 2016! Het was het jaar dat ik op pelgrimstocht naar Santiago de Compostella ging in Spanje, maar dan vanuit Porto. Het was mijn eerste kennismaking met het noorden van Portugal, en ik was op slag verliefd. Ik had nog nooit eerder zo’n indrukwekkende wijngaarden gezien, net als de gezellige historische stadjes, de rustige stranden en de ongelooflijke natuur. Ik had altijd gezegd dat ik op een dag naar Frankrijk zou gaan, maar dat idee liet ik onmiddellijk varen: het zou Portugal worden. (lacht)

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VERHALEN VAN BELGEN DIE ONS LAND ACHTERLIETEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)