Lezeres in het buitenland: “Op Madonna’s Instagram herkende ik plots mijn vroegere living, en mijn uitzicht van weleer op de Taag” (lacht)

Lezeres in het buitenland: “Op Madonna’s Instagram herkende ik plots mijn vroegere living, en mijn uitzicht van weleer op de Taag” (lacht)

Steeds meer Belgen zoeken hun geluk in het buitenland. Veerle trok negen jaar geleden met haar intussen ex-lief naar de bruisende Portugese hoofdstad Lissabon.

Wanderlust

Veerle (48): “Mijn nogal beschermende opvoeding strookte absoluut niet met mijn nieuwsgierige aard. Als kind wilde ik maar wat graag onbekende werelden ontdekken, en daarom las ik veel. Boeken waren mijn venster op de wereld. Eens ik naar de universiteit ging, brak de wanderlust pas echt goed in me los. Een paar jaar later trok ik samen met een fotograaf en een collega-historicus naar Portugal, om alles te weten te komen over Lissabon en de Alentejo. En opeens voelde ik het klaar en duidelijk: hier hoor ik thuis.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VERHALEN VAN BELGEN DIE ONS LAND ACHTERLIETEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)