Lezeres in het buitenland: “Eén minuut na aankomst sukkelde de hond in het zwembad, en wij dus ook” (lacht)

Lezeres in het buitenland: “Eén minuut na aankomst sukkelde de hond in het zwembad, en wij dus ook” (lacht)

Steeds meer Belgen zoeken hun geluk in het buitenland. Nele trok vier jaar geleden samen met haar man Jochen naar het pittoreske Spaanse stadje San Pedro del Pinatar.

Impulsievelingen

Nele (36): “Jochen en ik zijn geen twijfelaars, maar eerder impulsievelingen. (lacht) Het was zeker niet zo dat we alle twee al van kinds af aan mijmerden over een leven elders. Dat idee kwam er eigenlijk vrij spontaan. Jochen werkte al jaren als cipier in een gevangenis en ik had een eigen kapsalon. Die lange dagen en onregelmatige uren deden ons snakken naar wat meer rust. Een rust die we in België moeilijk gingen vinden, dus zochten we elders.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VERHALEN VAN BELGEN DIE ONS LAND ACHTERLIETEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)