Libelle zomerromans: 2 zomerse verhalen om het rijtje af te sluiten

Door Rani Merckx

’s Morgens onder de eerste warme zonnestralen of ’s avonds na een mooie dag buiten: ‘t is áltijd zalig om weg te dromen bij onze zomerromans. En deze week liggen de laatste twee parels voor het grijpen!

Nú in de winkel: de laatste Libelle zomerromans!

‘Een veld vol klaprozen’ van Deborah Carr

Het verhaal in een notendop:

De jonge verpleegster Gemma worstelt met trauma’s die ze door haar baan in de zorg heeft opgelopen. Om uit te blazen gaat ze helpen bij de renovatie van een vervallen boerderij in het Franse Doullens aan de Somme. Ze vindt er geheime brieven die vertellen over het liefdesverdriet van een andere jonge verpleegster Alice Le Breton. Zij werkte in de frontlinie tijdens WO I. Haar woorden en verhalen geven Gemma de kracht om haar eigen leven weer op de rails te krijgen.

Ik hou van romans waarin verschillende levens en tijdperken elkaar afwisselen. Beide vrouwen vinden diep vanbinnen de kracht om door te gaan ondanks hun zware verleden. Een ode aan de vriendschap, veerkracht en liefde

Hoofdredacteur Karen

‘Achthonderd druiven’ van Laura Dave

Het verhaal in een notendop:

Georgia staat op het punt te trouwen met de man van haar dromen. Uitgerekend op het moment dat ze haar jurk past, ontdekt ze dat haar verloofde Ben een schokkend geheim verzwijgt. Overstuur vertrekt ze naar de wijngaard van haar ouders in Sonoma, Californië om bij de druivenoogst te helpen. Maar ook bij haar familie heeft het noodlot toegeslagen en de toekomst van de wijngaard staat op het spel.

Een feelgoodroman met de nodige diepgang, heel gevoelig en vlot geschreven. De setting kan niet zomerser zijn: de wijngaarden van Californië. Een boek om te lezen bij een fris glas rosé

Hoofdredacteur Karen

Haal onze zomerse verhalen nu in huis

Bemachtig onze zomerromans voor slechts € 8,99 per boek bij Standaard Boekhandel met de afhaalbon die je deze week bij Libelle vindt!

Ook zo dol op lezen? Dan vind je dit vast interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content