Haal jouw laatste twee zomerromans nú in huis!

Haal jouw laatste twee zomerromans nú in huis!

’s Morgens onder de eerste warme zonnestralen of ’s avonds na een mooie dag buiten: ‘t is áltijd zalig om weg te dromen bij onze zomerromans. En deze week liggen de laatste twee parels voor het grijpen! 

Opgelet! Onze zomerromans zijn pageturners van formaat en laten je doorlezen tot in de vroege uurtjes. 😉 Rep je deze week naar Standaard Boekhandel en haal onze laatste twee zomerromans nu in huis!

De laatste zomerromans:

1.’Alles voor jou’ – Liane Moriarty

Het verhaal in een notendop

Ellen O’Farrell heeft een leuk huis en een toffe baan als hypnotherapeute. Alleen een man ontbreekt nog. Tot ze Patrick leert kennen. Het klikt meteen, maar Patrick heeft een probleem: hij wordt gestalkt door zijn ex, Saskia. Fascinerend, vindt Ellen, en ze wil de vrouw weleens ontmoeten. Maar wat Ellen niet weet, is dat ze Saskia al ként: ze is een van haar nieuwe patiënten …

Drie redenen waarom je dit boek volgens hoofdredactrice Karen moet lezen:

  1. Op-en-top pageturner: “Liane Moriarty schreef succesboeken als ‘Het geheim van mijn man’ en ‘Grote kleine leugens’. Haar schrijftalent en de altijd aanwezige onderhuidse spanning maken dat je haar boeken maar moeilijk weg kunt leggen.”
  2. Intrigerend thema:Stalking is een thema dat intrigeert. In dit boek kruip je in het hoofd van Ellen, maar je leert ook stalkster Saskia en haar motieven beter kennen.
  3. Wat zou jij doen?: “Als geen ander schrijft Moriarty over gewone mensen die iets ongewoons meemaken. Je vraagt je telkens af: wat zou ík doen?”

2. ‘De Spaanse belofte’ – Karen Swan

Het verhaal in een notendop:

Charlotte Fairfax is vermogensadviseur. Net voor haar huwelijk brengt haar job haar naar Madrid, waar ze Mateo Mendoza, erfgenaam van een Spaans landgoed, helpt. Zijn stervende vader staat op het punt een groot deel van zijn geld aan een onbekende vrouw na te laten. Maar wie is die vrouw? En waarom krijgt ze zoveel geld? Tijdens deze zoektocht zet Charlotte álles op het spel, ook haar aanstaande huwelijk.

Drie redenen waarom je dit boek volgens hoofdredactrice Karen moet lezen:

  1. Zwoele zuiderse sfeer: “Het boek dompelt je onder in de sfeer van haciënda’s en sinaasappelbomen, van Ronda tot de zonnige straten van Madrid. Lezen is altijd een beetje reizen en met dit boek scheep je in voor een prachtige trip naar het zuiden.”
  2. Een vleugje geschiedenis: “Met het ontrafelen van Mateo’s familiegeschiedenis leer je ook wat bij over de Spaanse Burgeroorlog. Altijd interessant, zo’n roman in een waargebeurd historisch decor.”
  3. Zinderende romantiek: “Uiteraard ontspint er zich ook een liefdeshistorie en vraag je je af met wie Charlotte uiteindelijk zal trouwen…”

Haal ze nú in huis …

… voor slechts 7,95 euro per boek mét de bestelbon* die je deze week in je Libelle vindt (of download de onderstaande bon) en ga ermee naar een Standaard Boekhandel in jouw buurt!

Download hier jouw bestelbon!

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...
Véél leesplezier!

 

*Deze actie is geldig, zolang de voorraad strekt, tot en met 17/07/2021. Deze aanbieding is niet geldig op de voorraad op de winkelvloer tegen de gewone handelsprijs noch op de webshop van Standaard Boekhandel. Niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Meer over onze zomerromans?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)