Maak jacht op de alien

Door De Redactie

In dit gezelschapsspel voor kids vanaf 8 jaar is niets wat het lijkt! En net zoals in de gelijknamige tv-serie is het de bedoeling dat je op zoek gaat naar de alien in het gezelschap.

Aliens dolen door het vakantiepark en proberen ontschuldigen te exoderen. Het spelbord van dit spel is een heuse kubus waarop iedere speler één zijde ter beschikking krijgt om het spel te starten. Plaats je magnetische pionnen vast op de kubus en baan je een weg over de zes zijden…op zoek naar de alien van je tegenstanders!

Krijg je een pion van je tegenstander te pakken? Stel dan slimme vragen en kom zo te weten of hij/zij een alien of een geëxodeerde is.

Om het allemaal wat spannender te maken mag het spelbord ook gedraaid worden wanneer iemand het kubuslogo dobbelt. Voor je het weet kan je niet meer aan je pionnen!

Jacht op de alien is een spannend spel voor fans van Galaxy Park. De gekende personages duiken ook hier op en slepen je mee in dit avontuur. Onze testpubliek vond het alvast spannend om op zoek te gaan naar de alien in het gezelschap. En helemaal spannend werd het toen één van de spelers voor het eerst de kubus op z'n kop zette! Plezier en spanning verzekerd!

Galaxy Park – Jacht op de alien
19,95 euro

Partner Content