Mannen geloven nog steeds in 7 mythes over vrouwen

Door De Redactie
Mythes...ze duiken overal op maar zijn behoorlijk vervelend voor diegene waarover het misverstand gaat. Mannen geloven bijvoorbeeld nog steeds in verschillende mythes over vrouwen. Wij sommen ze even voor je op...

Vrouwen zijn nooit tevreden

Het is een mythe dat vrouwen steeds meer en beter willen. Ook dames kunnen tevreden zijn met hetgeen ze hebben waardoor mannen niet constant op de tippen van hun tenen moeten lopen om meer geld, meer aanzien, … te bekomen.

Vrouwen vragen veel aandacht

Natuurlijk wordt een vrouw graag in de watten gelegd, maar het hoeft niet iedere dag een welness-feest te zijn.

Vrouwen willen mannen controleren

Mythe nummer drie: vrouwen willen hun man constant controleren en domineren. Het is absoluut fout om te denken dat dames niets anders willen dan hun partner verstikken door voortdurend over hun schouder mee te kijken.

Vrouwen zijn jaloers en bezitterig

Niet iedere vrouw doorzoekt de gsm van haar man omdat ze vreest dat hij vreemdgaat. Niet iedere vrouw doorzoekt alle broekzakken van haar man om een bewijs van ontrouw te vinden. En niet iedere vrouw wil dat haar man constant bij haar is en geen tijd meer spendeert met zijn eigen vrienden of vriendinnen.

Vrouwen zijn té emotioneel

Heel wat vrouwen zijn een pak emotioneler dan de mannelijke helft van de bevolking, maar dit geldt zeker niet voor iedereen.

Vrouwen die sterk en bekwaam zijn, hoeven geen aandacht of zorg

Het is een regelrechte mythe dat sterke en bekwame zakenvrouwen helemaal geen aandacht of zorg nodig hebben. Iedereen heeft liefde nodig, alle vrouwen horen graag op tijd en stond dat iemand hen graag ziet!

Vrouwen willen mannen van hun vrijheid beroven

Vrouwen zijn er niet op uit om hun partner vast te ketenen via een relatie. De nodige tijd en ruimte voor jezelf is nodig en nuttig voor iedereen!

Partner Content