Mario fandag in Bobbejaanland

Door De Redactie
Op 11 juni ligt het langverwachte Super Mario Galaxy 2 voor Wii in de winkels, maar echte fans kunnen al op 5 juni het spel uitproberen in Bobbejaanland tijdens de "Mario Fandag".

Mario verwelkomt al zijn fans op de officiële Mario Fandag in Bobbejaanland waar je als eerste Super Mario Galaxy 2 voor Wii kan ontdekken. Bovendien kan je ook live kennismaken met Mario en Luigi én kan je genieten van vele Mario animaties in het pretpark zelf…want Mario zal de hele dag een hoofdrol spelen in Bobbejaanland.

Voor speurneuzen is er een Mario speurtocht doorheen het park waarmee je kans maakt om coole prijzen te winnen (Wii consoles, games, abonnementen voor Bobbejaanland, gadgets,…).

Wil je erbij zijn, bestel je tickets dan nu aan de helft van de normale toegangsprijs (15,5 euro ipv 31 euro). Of loop langs bij een FUN-winkel in je beurt: bij aankoop van elke Mario game, wordt gratis een dagticket weggeschonken!

Super Mario Galaxy 2 neemt spelers opnieuw mee naar de ruimte voor een buitenaards avotuur, waarin Mario alles op alles zet om Princess Peach te redden en om de vrede op planeet Mushroom Kingdom te herstellen. Trouw vriend Yoshi zal Mario ook in dit spel vergezellen en meereizen door de ruimte.

Meer info: www.nintendo.be of www.bobbejaanland.be

Partner Content