MBT lanceert Athletic-lijn

Door De Redactie
MBT gaat het jaar stevig van start met de lancering van een gloednieuwe lijn: Athletic. Net zoals je de casual MBT's geen "schoenen" kan noemen, zijn de Athletic modellen geen "sportschoenen". Met deze nieuwe modellen kan je nog meer uit elke workout halen.

De grootste troef van de Athletic lijn is het gewicht. Deze serie maakt gebruik van nieuwe innovatieve materialen waardoor deze anti-schoen 20% lichter is dan de gewone MBT’s. Ook creëren de Athletic modellen meer instabiliteit waardoor de spieren nog meer aan het werk gezet worden. Maar daar stopt de innovatie niet. Het 3D mesh met Dry & Cool systeem laat de voeten goed ademen. Bovendien verzekert de nieuwe pasvorm een perfecte aansluiting aan de voet en zorgt de dunne Dual Board voor een gestroomlijnde, trendy look.

De nieuwe lijn met verhoogde instabiliteit laat zowel de sportliefhebbers als getrainde atleten toe om de trainingintensiviteit te verhogen, de coördinatievaardigheden te verbeteren, de voornaamste spiergroepen te verstevigen en sneller te recupereren na een workout. Mooi meegenomen voordelen zijn ook de verhoogde calorieverbranding en de algemene versteviging van het lichaam.

Hoe werkt MBT?

Stap 1: prestatievermogen

Verbetering van het prestatievermogen van ons lichaam wordt bereikt door afwisseling van goed gedoseerde inspanning afgewisseld met rust. Het menselijk lichaam kan optimaal presteren door training via gedoseerde prikkels.

Stap 2: immuunsysteem

Ons bewegingsapparaat heeft ook een immuunsysteem. Onze spieren, banden en gewrichten kunnen alleen optimaal functioneren in een gezond, fit steun- en bewegingsspierstelsel.

Stap 3: stabiliteit

Het lichaam heeft stabiliteit nodig voor het maken van de dagelijkse bewegingen. Om rechtop te zitten, te staan en te lopen is stabiliteit nodig.

Stap 4: MBT vs gewone schoenen

Gewone schoenen zorgen ervoor dat de spieren van het steun- en bewegingsstelsel lui worden. Des te meer het steun- en bewegingsstelsel moet doen om de stabiliteit van het lichaam te verwezenlijken, hoe beter het getraind wordt. Betere training betekent betere conditie van spieren en dus meer stabiliteit. Verbeterde stabiliteit betekent uiteindelijk een beter functionerend en fitter lichaam.

Stap 5: de oplossing

MBT is de anti-schoen. MBT activeert namelijk belangrijke spiergroepen, verbetert lichaamshouding en looppatroon en vermindert druk op rug en gewichten. Gewone schoenen doen dit niet.

Prijs: van 200 tot 215 euro

Partner Content