Doe mee aan de Flair games

Door De Redactie

Onze collega’s van Flair organiseren een volledige dag vol met spannende spelletjes en een leuke afterparty. Trommel je vriendinnen op en schrijf je snel in voor een dag vol met fun!

Wat is het?
Flair organiseert een heuse lente-zomertour in de parken van vijf Vlaamse steden die voor één dag omgetoverd worden tot een Flairjungle. The Flair Games, powered by Hercules Projects, barsten van de hilarische battles onder vriendinnenteams. Bovendien kan je team een BV-coach winnen. En je krijgt ook het aangename gezelschap van knappe mannen! Relaxen kun je doen in de Tao Chill Lounge.

Wat kan je winnen?
De dames van het winnende team mogen zich verwachten aan leuke prijzen, zoals een laptoptas van Hedgren, een kledingbon van C&A, een halsketting van Les Cordes, een cadeaubon van Quetzal de Chocoladebar en een seizoensbox van Food Nomads. Niemand gaat met lege handen naar huis, want elke deelnemer krijgt een goodiebag boordevol toffe spulletjes.

Supporters zijn welkom
Vrouwen én mannen zijn welkom om te supporteren en om The Flair Games af te sluiten in de Après Battle Bar met hippe dj’s en heerlijke drankjes.

Wie kan deelnemen?
Vrouwen vanaf 16 jaar kunnen deelnemen aan The Flair Games. Per editie kunnen 500 meiden meedoen. Trommel je vriendinnen op, want inschrijven doe je in teams van 3 tot 5 vrouwen.

Waar en wanneer?

  • Zaterdag 9 april 2016 in Middelkerke
  • Zaterdag 16 april 2016 in Aalst
  • Zaterdag 7 mei 2016 in Genk
  • Zaterdag 28 mei 2016 in Lier
  • Zaterdag 4 juni 2016 in Roeselare

Hoe verloopt de dag?

  • Ontvangst vanaf 13 u
  • De activiteiten starten om 13.30 u
  • Zin in een feestje? De Après Battle Party begint om 18 u!
  • Het einde is voorzien om 20 u

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven kost € 20 p.p. Grab your lady balls en ga ervoor!
Schrijf je in via de website.

Dit zijn de spelletjes:

Make-overtalent

Powered by C&A

C&A zorgt voor de paspop, de kleding en de accessoires. Jij krijgt tien minuten om er een topcreatie van te maken. Onze Flairstylist bepaalt welke outfit het meest on trend is.

Doe de bandenwissel

Powered by Thomas More

Een autoband wisselen? Túúrlijk kunnen wij dat, kom maar op met die krik! Wie is het snelst?

Geflipt hindernissenparcours

Powered by Thomas More

The Thomas More Rescue 911 is een inflatable. Maak je borst maar nat, want je conditie wordt hier flink op de proef gesteld. Maar lachen is het wel!

Potje luchtvoetbal

Powered by Stihl

Neem het op tegen een ander voetbalteam en scoor! O ja, je speelt met… bladblazers. Tee-hee.

Eliminator

Powered by O2run

Sta jij stevig op je benen? Bewijs dat dan maar eens en probeer het langst op je sokkel te blijven staan. Pas op, want ronddraaiende balken proberen je van je plaats te ‘meppen’.

Show some swag!

Behendigheidsparcours met Swagways. Altijd al eens met een Swagway willen sjezen? Dit is je kans! Ben jij een kei in je evenwicht bewaren en own jij deze krachtpatser?

 

Pret verzekerd!

Partner Content