Vakantietip: word een echte weerexpert op de doe-expo ‘Meer Weer’ (win hier tickets!)

Vakantietip: word een echte weerexpert op de doe-expo 'Meer Weer' (win hier tickets!)
©Meer Weer

Ben jij ook gefascineerd door het weer, de sterren en de planeten? Plan dan zeker een bezoekje aan de interactieve doe-expo ‘Meer Weer’ in Oostende! Tot eind augustus ontdek je er álles over natuurfenomenen, het klimaat, de aarde en zóveel meer. Je kunt er zelfs het weerbericht presenteren, hoe leuk is dat?

Het weer, het houdt ons dagelijks bezig. Het is een gemakkelijk gespreksonderwerp, want ”gaven ze vandaag geen zonnetje?”. En dagelijks worden weer-apps gretig geraadpleegd om de weersverwachting van de komende dagen al volledig in je op te nemen. Maar wat weet jij écht over het weer? Wel, je komt er heel wat over te weten op de ‘Meer Weer’-expo in Oostende!

In de voetsporen van Frank en Sabine

De ‘Meer Weer’-expo dompelt je onder in meer dan vijftig fascinerende fotodecors in allerlei weerthema’s. Je ontdekt er alles over natuurfenomenen, de zee, zon, ruimtevaart, klimaat en zoveel meer.

Je kunt er zelfs in de huid kruipen van enkele bekende VRT-weergezichten en het weerbericht presenteren voor een groen scherm.  Later die dag ontvang je in je mailbox een afgewerkt filmpje van jouw weerbericht. Of vis uit wat voor weer het was op jouw geboortedag met de Karrewiet weer-app.

Kortom: op de ‘Meer Weer’-expo beleef je deze zomer het weer in alle geuren en kleuren!

Mooi weer maak je mét Libelle!

Ook wij zijn present op de expo, helemaal in thema zon en temperatuur. Kom even langs en poseer in onze GIF-booth en ontvang achteraf je zelfgemaakte GIF-je dat je met iedereen kunt delen. Of volg ons leuke weetjesparcours dat je doorheen de expo gidst en entertaint. Je kunt er zelfs een leuke prijs mee winnen!

Kom dus zeker even langs! 

Passeer zeker de Libelle-stand en poseer voor onze GIF-booth!

Het Meer Weer-Expo, tot en met 29 augustus in het Kursaal in Oostende. Voor meer informatie & tickets: meerweeraanzee.be

Win, win, win

Wil jij hier graag (gratis) heen? Dan is meedoen aan onze wedstrijd dé boodschap, want wij mogen 20 duotickets weggeven!

Véél succes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Deze wedstrijd loopt van 8 juli tot en met 15 juli 2021. Wees er dus snel bij!

Meer leuks voor en mét kinderen?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)