Mega Mindy en de Snoepbaron

Door De Redactie

Na het bioscoopsucces van de derde Mega Mindy-film, is ‘Mega Mindy en de snoepbaron’  sinds woensdag 4 april ook verkrijgbaar op dvd. In een film die helemaal draait om snoep en liefde, moet Mega Mindy met de hulp van Mega Oma tot het uiterste gaan om haar geliefden te redden uit de macht van een gemene Snoepbaron.

We weten allemaal al lang dat Mieke stiekem stapelverliefd is op Toby. Opa Fonkel heeft in zijn laboratorium een speciaal liefdesdrankje gebrouwen. Met dit magische drankje hoopt Mieke Toby eindelijk voor zich te winnen. Maar dat is buiten de gemene Snoepbaron gerekend! Voor Mieke de kans krijgt het drankje te gebruiken, wordt het drankje gestolen door de Snoepbaron. Tot overmaat van ramp heeft hij Opa Fonkel ontvoerd! De Snoepbaron zorgt er voor dat de vrienden van Mieke één voor één in zijn macht raken, zelfs Mega Toby! Mega Mindy moet alles op alles zetten om haar geliefden te redden. Met de hulp van Oma Fonkel begint Mega Mindy aan een ware race tegen de klok

De dvd is sinds 4 april verkrijgbaar in de winkel. Studio 100 bracht ook een special edition uit van de film. Op deze editie staan twee Mega Mindy-films: 'Mega Mindy en de Snoepbaron' en 'Het Geheim van Mega Mindy'.

Partner Content