Michelle leest: Een tuin vol bloemen van Katie Fforde

Door De Redactie

De liefde hangt voelbaar in de lucht wanneer verschillende romances zich met elkaar verweven. En ondanks het feit dat Lorna en Philly elkaars tegenpolen zijn, vinden ze een gemeenschappelijke passie in tuinieren.

Tuinen vol liefde

Philly is een 23-jarige spring-in-’t-veld die samen met haar grootvader gevlucht is van haar bemoeizuchtige en veeleisende familie, op zoek naar wat rust en stilte. Dit vinden ze in een verlaten huis met een grote tuin waar Philly naar hartelust plantjes kan kweken om ze nadien te verkopen.

Lorna is een verlegen vrouw die gebukt gaat onder een onbeantwoorde liefde die ze maar niet kan loslaten. Gelukkig kan ze haar ei kwijt in tuinieren en samen met Philly krijgt ze de opdracht om de verwaarloosde tuin van een gigantisch landgoed in de Engelse Cotswolds een nieuw leven te geven.

Tijd voor kleine dingen

Hoewel dit boek bij momenten eerder saai aanvoelt, is het verhaal prettig en luchtig genoeg om te blijven lezen. Gelukkig zorgt de uitgebreide mix van leeftijden voor een interessante wisselwerking tussen alle personages. Wat je uiteindelijk vindt, is een verhaal over het belang van tijd nemen voor de kleine dingen in het leven, om zo iets magisch en mooi te creëren.

Ben je op zoek naar een verhaal vol met onvoorspelbare wendingen? Dan is Een Tuin Vol Bloemen misschien niets voor jou. Maar geniet je van een romantisch verhaal dat rustig zijn weg zoekt naar een happily ever after? Dan is dit boek jouw perfecte match.

Elke maand leest Michelle Korthout van My books and life een boek voor Libelle én ze geeft haar ongezouten mening. Nog meer recensies? Neem eens een kijkje op haar fantastische blog of volg haar op Instagram!

Niet te missen: Michelle Leest: De biecht van Nadia Dala

Partner Content