Moov met Chiquita en Kim Clijsters

Door De Redactie
Uit onderzoek blijkt dat kinderen alsmaar passiever worden naarmate ze ouder worden. Belgische mama's zijn zich hiervan bewust en zoeken naar actieve gezinsactiviteiten voor tijdens het weekend en de vakanties. Chiquita lanceert daarom het Chiquita MOOV online platform...

Chiquita MOOV is ondermeer een online activiteitenkalender voor de drukbezette mama’s of ouders in het algemeen. Een goede inspiratiebron dus voor leuke dagjes uit met de hele familie en ook een handige agenda met een overzicht van alle mogelijke activiteiten. De website voorziet een gedetailleerde planning van allerhande activiteiten en leuke plekjes in België.

In de kalender kan je drie grote categorieën terugvinden:

  • Bewegen: omvat alle sport gerelateerde activiteiten
  • Beleven: omvat alle cultureel gerelateerde activiteiten
  • Spelen: alles over speeltuinen, knutselworkshops, pretparken,…

Als bezoeker heb je de mogelijkheid om jouw mening te geven over de verschillende activiteiten. Voor de campagne heeft Chiquita de steun van Kim Clijsters ingeroepen. Niet alleen omdat ze een toptennister is maar vooral omdat ze zelf een mama is met een superdrukke agenda maar toch zoveel mogelijk tijd wil doorbrengen met haar dochtertje. Zo geeft Kim op de site extra tips om erop uit te trekken met het hele gezin.

Meer info: http://chiquitamoov.be/nl/

Partner Content