4x wondermooie musicals om naar uit te kijken

Door Rani Merckx

Vlaamse musicals: we smullen ervan! De combinatie van toneel, dans en zang maakt stilzitten op je stoel haast onmogelijk, en 2020 wordt een waar ‘musicaljaar’ met enkele kleppers van formaat op het programma! Noteer deze vier alvast in je agenda:

4x musicals om naar uit te kijken

1

Vlaamse hitmusical ‘MAMMA MIA’

MAMMA MIA, here we go again: dé feelgoodmusical bij uitstek komt terug. ‘MAMMA MIA!’ kreeg in 2002 al een Vlaamse versie, maar dit jaar maakt regisseur Stany Crets er geheel zijn eigen versie van! ‘MAMMA MIA!‘ is een muzikaal feest met de grootste hits van ABBA, maar tegelijkertijd ook een heerlijke, romantische komedie met een smakelijke portie nostalgie.

Voulez-vouuuuus tickets voor deze show? Dankzij Libelle geniet je nu van 20% korting:
  • Surf snel naar www.deepbridge.be/libelle,
  • geef de kortingscode ‘LIBELLE’ in,
  • en geniet van 20% korting op je tickets voor een van de voorstellingen!

Klik hier voor meer informatie.

2

The Sound of Music

Ook de prachtige gezinsmusical ‘The Sound of Music‘ komt er in een geheel nieuw jasje, zonder afbreuk te doen aan het oorspronkelijke verhaal. Het hartverwarmende verhaal en bekende liedjes zoals ‘Do Re Mi’, ‘My Favorite Things’ en ‘Edelweiss’ maken van ‘The Sound of Music’ een klassieker die je niet mag missen!

Klik hier voor meer informatie.

3

Sneeuwwitje

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand … de musical ‘Sneeuwwitje‘ is ongetwijfeld hét pareltje uit ons Vlaams ‘musical-land’! Het wereldbekende sprookje ken je ongetwijfeld al: wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land is, bedenkt ze een list om voor eens en voor altijd verlost te zijn van Sneeuwwitje. Wat de koningin niet weet, is dat Sneeuwwitje intussen opgegroeid is tot een vrijgevochten, jonge vrouw. Wat als Sneeuwwitje zelf haar lot zou kiezen?

Klik hier voor meer informatie.

4

Charlie and the Chocolate Factory

Sjakie en de Chocoladefabriek‘ vertelt over de terechtwijzing van slechtgemanierde kinderen en de beloning van brave, goede kinderen. De arme jongen Charlie Bucket heeft wonder boven wonder een gouden ticket bemachtigd en mag zo op bezoek naar Willie Wonka’s spectaculaire chocoladefabriek. De musical – naar het kinderboek van Roald Dahl – kon op veel lof rekenen in Londen en New York, en komt in 2021 naar Vlaanderen!

Een tuin van chocolade, een leger eekhoorns en de eigenaardige Oompa-Loompas: ‘Charlie and the Chocolate Factory’ wordt een verrukkelijke musical boordevol zintuiglijke traktaties.

Het is wel nog even wachten op deze musical, maar je kunt hier al je ‘golden ticket’ bemachtigen.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: ©Deep Bridge.

Ook leuk:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content