© Getty Images

Van naald tot draad: 101 naaipatronen om mee aan de slag te gaan!

Door Rani Merckx

Ben jij handig met naald en draad? Of zet je je eerste stappen in de naaiwereld? Dan ben je op onze gloednieuwe minisite libelle.be/naaipatronen aan het goede adres: wij verzamelden er de mooiste patronen waarmee je zo aan de slag kunt!

Naaipatronen voor beginners en gevorderden

Stijlvolle, trendy mode om zelf te naaien, voor jezelf, maar ook voor je partner of (klein)kind? Dan moet je bij Libelle zijn! Rokken, jurken, blouses, topjes: met onze digitale naaipatronen – supermakkelijk om te printen op A1- én A4-formaat – maak jij er sowieso iets moois van. Ook als je geen tot weinig naai-ervaring hebt, kom je zeker aan je trekken op onze miniwebsite. Want met de handige filterfunctie kun je zelf de moeilijkheidsgraad aanduiden, maar natuurlijk ook de maat, categorie en nog veel meer. Zo vind je in een paar klikken hét naaiproject dat perfect bij je past, en krijg je er nog meer suggesties bovenop!

Extra tip: word ook lid van onze Libelle Creaclub op Facebook en pak uit met je zelfgemaakte creaties. Je oogst er meteen complimentjes van de meer dan 4.500 gelijkgestemde creatievelingen!

Naaien: da’s fijn zelf maken én er leuk uitzien

Een geklede broek voor je partner, een zomerse jumpsuit voor je dochter of een classy short voor jezelf: met naald en draad (én onze hulp) maak je mooie en unieke kledingstukken voor het hele gezin! Op onze naaipagina vind je een ruim aanbod aan patronen die perfect aansluiten bij jouw niveau. En extra fijn: de modellen blijven toestromen!

naaipatronen
Flaneer met het hele gezin in zelfgenaaide kledingstukken!

Zo krijg je toegang tot onze naaipagina:

  1. Klik op deze link;
  2. registreer je gratis en eenmalig voor onze website;
  3. en krijg meteen toegang tot al onze naaipatronen, die altijd voor jou beschikbaar blijven!

Wij wensen jou veel creatief plezier!

Fan van handwerk?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content