Naar Historium met de hele familie in Brugge

Door De Redactie

Zin in een originele activiteit met de hele familie? Historium is een belevingsattractie die je meeneemt naar het 15e-eeuwse Brugge. Onder begeleiding van het Brussels Philharmonic en het Vlaams Radiokoor wordt dit gegarandeerd een unieke ervaring!

Historium Brugge

Historium Brugge is een totaalconcept dat je in 7 gethematiseerde zalen onderdompelt in deBrugse Middeleeuwen . Volledig waarheidsgetrouw maar ook in 5S – een innoverend nieuw concept dat de 5 zintuigen prikkelt.

Het meeslepend liefdesverhaal van Anna en Jacob neemt je mee naar de Middeleeuwen. Door middel van film, decor en speciale effecten beleef je een magische ervaring die ervoor zorgt dat geschiedenis en romantiek met elkaar versmelten.

Historium vind je op de Markt , in een parel van een gebouw in het hart van de stad. In het Historium vind je ook een Toeristisch Info Punt van Toerisme Brugge en hetGrand Beer Café Duvelorium met shop en adembenemend uitzicht op de Markt. Zo kun je na de unieke tijdreis de vele indrukken laten bezinken en je laten verleiden door een bijzondere herinnering…

Praktische info

  • Dagelijks geopend van 10 – 18 uur (tickets tot 17 uur), uitgezonderd op 1 januari en 25 december
  • Tijdsbesteding: tot ongeveer 1,5 uur
  • Faciliteiten: After Show, Duvelorium (Grand Beer Café), Chocolaterie, Shop, Toerist Info Punt, panoramisch terras, openbare toiletten, gratis lockers, geldautomaat, gidsenverzamelpunt, snacks & drinks.

WAT HOUDT DEZE HISTORIUM AANBIEDING IN?

Je hebt de keuze uit twee soorten tickets voor Historium:

  • Optie 1: Je betaalt slechts € 5,5 i.p.v. € 11 voor een toegangsticket voor volwassene.
  • Optie 2: Je betaalt slechts € 15 i.p.v. € 30 voor een Family Pass. Deze pass geeft toegang voor max. 2 volwassenen en max. 3 kinderen van 0 -14 jaar.

Aanbieding online vanaf 1 oktober t.e.m. 31 oktober 2014. Info en voorwaarden op www.libelle-shedeals.be.

Partner Content