Herbeleef de Duivelsgekte in de tentoonstelling FANS

Door Rani Merckx

Heb jij thuis enkele Duiveltjes rondlopen die voor geen geld van de wereld een voetbalmatch van onze Rode Duivels missen en die – tot je verbazing – steeds weer de Brabançonne luidkeels afratelen? Dan wordt de tentoonstelling FANS gegarandeerd hét hoogtepunt van hun zomervakantie!

Heb jij thuis enkele Duiveltjes rondlopen die voor geen geld van de wereld een voetbalmatch van onze Rode Duivels missen en die – tot je verbazing – steeds weer de Brabançonne luidkeels meebrullen? Dan wordt de tentoonstelling FANS gegarandeerd hét hoogtepunt van hun zomervakantie! 

Voetbalhelden van toen en nu

In de tentoonstelling FANS kom je heel wat interessante wist je datjes te weten over ons huidig Belgisch elftal en die met een gouden randje. Ontdek er unieke collecties, bijeengebracht door gepassioneerde supporters die de nationale ploeg al jaren op de voet volgen. Van een indrukwekkende verzameling voetbalgadgets tot een uitzonderlijke collectie voetbalshirts van onder andere Marcel Dries, Jean-Marie Pfaff, Jan Ceulemans en onze huidige kapitein Vincent Kompany verspreid over 12 WK-deelnames, 5 EK’s, 4 Olympische Spelen, een hele reeks kwalificatiematchen en nog veel meer! Laat je volledig onderdompelen in de voetbalwereld van onze nationale trots. Een te gekke vader-zoon uitstap lijkt ons!

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt nú slechts € 12 in plaats van € 24 voor een duoticket voor de tentoonstelling FANS in Kursaal Oostende. Wil je hier graag bij zijn? Ga dan naar Shedeals en bemachtig jouw toegangsticket! Haast je, de aanbieding loopt nog tot en met 30 juli.

 

Partner Content