Getty Images

5 Netflix-series die je klaarstomen voor de lente

Door Elke Spelters

We kunnen de lente al ruiken en daarmee komen ook meteen de kriebels om de handen uit de mouwen te steken. Een lenteschoonmaak, nieuwe dingen leren of de tuin op orde brengen. Deze vijf Netflix-series wakkeren je voorjaarskriebels misschien nog extra aan!

Get Organized with The Home Edit

We kennen allemaal Marie Kondo, maar dé nieuwe goeroes op vlak van opruimen en het organiseren van je spullen zijn toch wel Clea en Joanna van The Home Edit. In de Netflix-serie ‘Get Organized with The Home Edit‘ nemen ze je onder andere mee in de huizen van Hollywoodsterren en gezinnen met herkenbare opruimproblemen. Wedden dat je daarna meteen naar de winkel spurt voor opbergbakjes en stickers?

The Home Edit
Netflix

Dream Home Makeover

En als je dan toch bezig bent met ontspullen, waarom je dan niet meteen achter dat ene interieurprojectje zetten dat al lang om jouw aandacht zit te schreeuwen. Een leeshoekje in de woonkamer? Een nieuwe kast in de hal? Of de muren in je slaapkamer van een vers laagje verf voorzien? De Netflix-serie ‘Dream Home Makeover‘ voorziet je ongetwijfeld van de nodige inspiratie om aan de slag te gaan.

Dream Home Makeover
Netflix

Nadiya’s Time to Eat

In de Netflix-reeks ‘Nadiya’s Time to Eat‘ serveert Nadiya Hussain heerlijke en gezonde maaltijden die je in een wip op tafel tovert. Zo heb jij straks extra tijd om te genieten van dat heerlijke weer buiten!

Nadiya's Time to Eat
Netflix

Headspace ‘Guide to Meditation’

Onder het motto ‘Free spirit, free mind’ laat Headspace, de populaire meditatie-app, in de Netflix-serie ‘Guide to Meditation’ op een vriendelijke, geanimeerde manier de voordelen van meditatie zien. Daarnaast biedt de reeks technieken en begeleide meditaties aan waarmee je direct aan de slag kunt. Uit onderzoek blijkt overigens dat je al na acht weken meditatietraining fysieke veranderingen in het brein ziet. Meer nog: het deel waar spanning en stress zit opgeslagen, werd kleiner. Bring it on!

Headspace Guide to Meditation
Netflix

Kiss the Ground

De documentairefilm ‘Kiss the Ground‘ toont hoe de grond van de aarde de sleutel kan zijn in de strijd tegen klimaatverandering en voor het behoud van de planeet. En zo weet jij straks hoe ook jij je steentje kunt bijdragen.

Kiss the Ground
Netflix

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! seconden

Partner Content