Niet te missen spektakel: de Spaanse Rijschool uit Wenen

Door De Redactie

Al meer dan vier eeuwen zorgt de Spaanse Rijschool uit Wenen met haar befaamde lippizaners en ruiters keer op keer voor spektakel. Geniet nu met familie of vrienden van deze spetterende show nu aan de helft van de prijs!

De Spaanse Rijschool uit Wenen

De Spaanse Rijschool uit Wenen mag meer dan 430 jaar traditie op haar palmares schrijven, een record waar niemand anders aan kan tippen. Haar naam en faam zijn een internationaal begrip.

De Spaanse Rijschool is het enige instituut dat de traditionele hogeschooldressuur hanteert en bewaart, met respect voor de trainingsmethoden uit vroegere eeuwen. Het vraagje een jarenlange, intensieve training voor zowel paard als ruiter om een échte eenheid te vormen. De combinatie van de prachtige witte hengsten die de dressuur tot in perfectie uitvoeren en de klassieke Oostenrijkse muziek, zorgen steeds weer voor een sprookjesachtig spektakel waar iedereen stil van wordt.

De paarden en hun ruiters tonen tijdens 2 wervelende shows de meest ingewikkelde en indrukwekkende dressuurkunsten: van “Pas de Deux”, naar “Arbeid aan de lange teugel” tot “Het Ballet der Witte Hengsten”. Profiteer van deze aanbieding en koop je tickets nu aan de helft van de prijs!

Info en voorwaarden op www.libelle-shedeals.be.

Partner Content