Nieuw bij vtmKzoom

Wat kunnen je kleine rakkers dit najaar verwachten op vtmKzoom? Voor volgende programma's zitten ze vast en zeker voor de buis gekluisterd!

vtmKzoom Pop

VtmKzoom Pop is het leukste live popconcert van het jaar op kindermaat. Op donderdag 1 november vindt er in de Lotto Arena in Antwerpen een fantastisch popconcert plaats. Ian Thomas, Kato, 3M8S en Bandits zijn enkele topacts van de avond.

Dit coole concert wordt integraal uitgezonden op vtmKzoom op zaterdag 3 november 2012.

Op zoek naar Annie

Vanaf 27 oktober gaat vtmKzoom op zoek naar de leukste en meest talentvolle meisjes voor de rol van Annie in de gelijknamige musical.VtmKzoom volgt de zoektocht naar de enige echte Annie. In twee auditie-afleveringen wagen heel wat kids hun kans om bij de finalisten te geraken.

Elke zaterdag op 8u50 en 17u25.

Dit is dans

In Dit is dans ontdekt Joyce de meeste gekke en uiteenlopende dansstijlen. De klassiekers komen aan bod, zoals ballet, jazz en hip hop. Maar ook onbekende dansstijlen worden onder de loep genomen. Joyce gaat er helemaal voor! Ze laat de kids tot in de huiskamer dansen.

Joyce wordt in dit programma bijgestaan door twee professionals uit So You Think You Can Dance, Nina en Anthony. ZIjn leren de kijkers elke week een paar moves aan uit bekende videoclips.

Dit is dans kan je vanaf 15 oktober elke weekdag om 18u10 zien.

vtmKzoom Pop Specials

Om de kijkers zin te laten krijgen in vtmKzoom Pop, staat er vanaf dinsdag 2 oktober twee keer per week een magazine op het menu waaron een tipje van de sluier wordt opgelicht over het concert. Elke aflevering kom je meer te weten over de artiesten die er live zullen optreden.

vtmKzoom Pop Magazine: vanaf 2 oktober op dinsdag en donderdag om 17u45.

vtmKzoom Pop Specials van de artiesten: vanaf 6 november op dinsdag en donderdag om 18u45.

Peter Pan achter de schermen

vtmKzoom biedt een exclusieve blik achter de schermen van Peter Pan, één van de grootste spektakels ooit in Vlaanderen.

Vanaf 23 september kan je elke zondag om 10u20 en om 18u50 meekijken hoe deze musical tot leven komt.

Vorig artikel
10 interieurtrends voor dit najaar
Volgend artikel
Libelle 38 (20 september 2012)

Ontdek Londen tijdens een citytrip van 2 of 3 dagen vanaf € 99 p.p.

Ontdek alles wat Londen te biedne heeft. Slenter gezellig door Oxford Street, maak een romantische boottocht op de Theems. Alles is mogelijk! Geniet van een citytrip voor 2 of 3 dagen in de Britse hoofdstad vanaf € 99 per persoon, vervoer en accommodatie inbegrepen. London, here we come!

€99.00 €199.00