Nieuwe dvd’s van de week

Door De Redactie
Op dvd bespreken we graag 2 nieuwe films deze week: Rio, een kleurrijke animatiefilm en Limitless, een thriller van formaat!

Nieuwe dvd’s

Feest in Rio

De beginscène van ‘Rio’ is het startschot voor een swingende en geanimeerde prent die barst van de kleurrijke personages. Het verhaal draait rond Blu, de enige papegaai in de wereld die nooit heeft leren vliegen omdat hij als baby’tje uit het exotische Rio werd weggehaald. Nu, jaren later, keert hij terug naar zijn geboorteplek om ervoor te zorgen dat zijn soort niet uitsterft, maar daar stuit hij al snel op onverwacht avontuur… Stef Aerts, Ronny Mosuse, Pieter Embrechts, Bart Peeters en Nathalie Meskens zorgen voor de Vlaamse stemmen in deze spetterende animatiefilm.

Rio (Carlos Saldanha)

Van zero to hero

Wat zou jij doen mocht er een pilletje bestaan waardoor je de perfectie zelve zou kunnen worden? Het leven van Eddie Morra (Bradley Cooper) loopt niet van een leien dakje wanneer hij voor de keuze komt te staan: afhankelijk worden van dit experimentele medicijn en de beste zakenman ooit worden of terugkeren naar z’n leven als onsuccesvolle schrijver. Morra kiest voor optie één en kan plots 100% gebruik maken van zijn geest waardoor hij altijd scherp staat en tien stappen vooruit kan denken. Maar zijn nieuwe vaardigheden wekken ook de interesse bij schimmige figuren. ‘Limitless’ is een spannende en intrigerende actiethriller met een sterke Cooper in de hoofdrol.

Limitless (Neil Burger)

Partner Content