Nieuwe film en dvd’s van de week (21)

Door De Redactie
Mel Gibson keert na een hele periode terug naar het witte doek en hoe! Op dvd mag Russell Crowe zich de voorbeeldende echtgnoot spelen.

Nieuwe film

Pa praat via een pop

Deze film met Jodie Foster en Mel Gibson was eigenlijk al voor december 2010 gepland. Maar toen er telefoongesprekken lekten van Gibson die zijn ex-vriendin bedreigde, werd de release uitgesteld. Wij zijn blij dat uitstel geen afstel is. Want Gibson schittert in zijn rol van depressieve vader die zijn zetel niet meer uit raakt. Wanneer zijn vrouw (Jodie Foster) wil scheiden, ziet Walter het leven niet meer zitten. Tot hij op een dag een bever-handpop vindt. Zijn leven krijgt een nieuwe wending nu hij via de pop spreekt. Meer nog, Walter wordt weer de succesvolle ondernemer, zorgzame vader en liefhebbende echtgenoot van vroeger. Maar dan neemt de bever zijn leven almaar meer over. Ontroerende en bij momenten grappige film over een ziekte waar nog te veel taboe rond hangt.The Beaver (Jodie Foster)

Nieuwe dvd’s

Wolvenverhaal

De jonge wolf Humphrey is stapelverliefd op de bloedmooie Kate. Maar zij heeft aandacht genoeg van de andere wolven en ziet Humphrey niet staan. Dat verandert wanneer ze alle twee gevangen genomen worden door parkwachters. Plots hebben ze alleen elkaar om te overleven in de wildernis. Met de Vlaamse stemmen van onder andere Nathalie Meskens, Stany Crets en Herbert Flack.Alpha & Omega (Ben Gluck)

In goede & kwade dagen

Het perfecte leventje van John (Russell Crowe) staat van de ene dag op de andere op z’n kop wanneer zijn vrouw Lara opgepakt wordt voor een gruwelijke moord. Hoe zou jij reageren als jouw partner gearresteerd werd op verdenking van moord? Blijf je trouw achter hem/haar staan of begin je toch te twijfelen? John probeert 3 jaar lang zijn vrouw vrij te krijgen, maar wanneer ook het laatste beroep afgewezen wordt en Lara zelfmoordplannen heeft, is de maat voor hem vol. Hij moet een plan bedenken om zijn vrouw uit de gevangenis te bevrijden.The Next Three Days (Paul Haggis)

Partner Content