Nieuwe film en dvd’s van de week (48)

Door De Redactie
Deze week 1 nieuwe film en 2 aanraders op dvd voor jullie!

Nieuwe film

Geboren als wisselstuk

Als bij hun dochtertje van 2 leukemie wordt vastgesteld, zien Sara en Brian maar één oplossing: nog een kind, met het juiste genetische materiaal om te kunnen dienen als donor. Anna groeit op in het besef dat ze het “reservelichaam” van zus Kate is, maar verdraagt steeds moeilijker haar leven in en uit het ziekenhuis. Als Kate een niertransplantatie nodig heeft, stapt Anna naar de rechtbank om nee te mogen zeggen… Aangrijpend en dramatisch, met sterke rollen van Cameron Diaz en Jason Patric als de gekwelde ouders.

My Sister’s Keeper (Nick Cassavetes) ****

Nieuwe dvd’s

Depp vogelvrij

In deze film keren we samen met Johnny Depp en Christian Bale terug naar de jaren ’30. Misdaden en gangsters maken de VS onveilig. Dillinger (Depp) is public enemy nr 1, maar iedereen bewondert hem om zijn charme en zijn gedurfde ontsnappingspogingen. De FBI zet Purvis (Bale) in om Dillinger voor eens en voor altijd op te pakken. Wilde achtervolgingen, stevige schietpartijen én flegmatieke hoofdrolspelers!

Public Ennemies (Michael Mann) ***

Seizoen 5 is er!

You love him or you hate him… Dr. Gregory House (Hugh Laurie) is onbeschoft, houdt met niemand rekening en zoekt zelden zelf zijn patiënten op. Toch kan het ziekenhuis niet zonder hem. De man barst van het talent en weet de meest delicate dossiers tot een goed einde te brengen. Ook in dit vijfde seizoen worden de grenzen van de geneeskunde afgetast en slagen de hoofdpersonages er niet in om werk en privé gescheiden te houden. Zelfs House en Cuddy voelen vlinders in de buik…

House M.D. Seizoen 5 ***

Partner Content