Nieuwe films van de week (27)

Door De Redactie
Sid, Manny, Ellie en Scrat zijn terug in Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs, het leven van Mega Mindy is in gevaar in 'Het Geheim van Mega Mindy' en Matthew McConaughey ziet spoken in 'Ghosts of girlfriends past'.

Ghosts of girlfriends past

Nieuw in de bioscoop: liefde & spoken
Connor Mead is een gevierd sterrenfotograaf én vrolijke vrijgezel die nog nooit een relatie serieus heeft genomen. Op de bruiloft van zijn broer, die wél in de liefde gelooft, verpest hij de sfeer met zijn cynische opmerkingen… Tot hij ‘bezoek’ krijgt van de geest van zijn oom, ooit ook een playboy. Samen met drie vrouwelijke geesten komt die hem confronteren met zijn liefdesverleden en hem tonen wat de toekomst zal brengen als hij zo voortleeft. Komisch, romantisch, ontspannend, en met een onweerstaanbare Matthew McConaughey!

Ghosts of girlfriends past (Mark Waters)****

[LINK_TEXT id=1]

Bekijk de trailer

Natte vakantiedag?

Dan trek je toch gewoon met de kroost naar de bioscoop? Met deze twee nieuwkomers wordt het vast nog een leuke namiddag

Het geheim van Mega Mindy *** van Matthias Temmermans

Criminelen zinnen op wraak. Sinds de komst van Mega Mindy kunnen ze op aarde hun werk niet meer doen.

Bekijk de trailer

 

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs **** van Carlos Saldanha

Scrat probeert nog steeds dat lekkere nootje te vangen, Manny en Ellie krijgen een baby-mammoet, en ook Sid droomt van een gezin. Rustige tijden in Ace Age dus, tot het vriendengroepje oog in oog komt te staan met een bende dino’s, dankzij de slungelige Sid…

Bekijk de trailer

Partner Content