Nieuwe Grabbelpaswebsite

Door De Redactie
Van zodra je kindje oud genoeg is, kan het tijdens schoolvakanties deelnemen aan Grabbelpasactiviteiten in jouw buurt. En vanaf nu worden alle activiteiten over heel Vlaanderen gebundeld op één website: www.grabbelpas.be!

 

CultuurNet Vlaanderen en de Vereniging Vlaamse Jeugddiensten en -consulenten vzw lanceren het nieuwe platform Grabbelpas.be. Een plek waarop alle Grabbelpasactiviteiten in heel Vlaanderen terug te vinden zijn, samen met tal van tips en Grabbelpasvoordelen. Op deze manier willen de twee organisaties nog meer families en kinderen informeren over het boeiende vrijetijds- en cultuuraanbod in hun buurt.

Grabbelpas is een uniek concept waarbij kinderen de kans krijgen om te proeven van een waaier aan activiteiten: dit kunnen sportieve, culturele, creatieve, ontspannende, spannende, culinaire,…activiteiten zijn. De activiteiten zelf worden georganiseerd door gemeenten of steden. En daarnaast genieten kinderen van kortingen bij tal van uitstappen op vertoon van hun Grabbelpas.

Jaarlijks nemen meer dan 50.000 kinderen deel aan een of andere activiteit in één van de 180 Vlaamse organiserende gemeenten.

Meer info: www.grabbelpas.be

Partner Content