Nieuwe programma’s op vtmKzoom

Door De Redactie
vtmKzoom blijft in 2011 investeren in kwalitatieve kinderprogramma's en serveert naast nieuwe afleveringen van populaire programma's ook heel wat nieuwe animatiereeksen die hun succes al bewezen hebben in het buitenland.

Vanaf 6 januari maken enkele populaire programma’s zoals “Heidi” en “Bassie en Adriaan” hun opwachting met nieuwe afleveringen. Vanaf 10 januari staan heel wat nieuwe animatiereeksen die op internationaal vlak hun succes hebben bewezen, klaar om de kinderharten te veroveren.

 • De Troetelbeertjes werden in Amerika oorspronkelijk getekend om wenskaarten op te fleuren, maar al snel bleek hun aaibaarheidsfactor zo hoog dat de knuffels een eigen reeks kregen in de jaren ’80. De boodschap van De Troetelbeertjes “vriendelijk zijn voor iedereen”, blijft nog steeds actueel en daarom haalt vtmKzoom de schattige beertjes aan boord.
  Elke dag omstreeks 19.00u, woensdagnamiddag om 13.45u en in het weekend een extra ochtendaflevering rond 08.00u

 • Brandweerman Sam is al een grote hit in Groot-Brittanië en zal hier ongetwijfeld ook heel wat jongensharten sneller doen slaan. Ook deze reeks dateert uit de jaren ’80 en ontstond uit het brein van twee ex-brandweerlui. Sindsdien heeft de serie wel een ware metamorfose ondergaan en geeft een realistische kijk op het leven in en rond de brandweerkazerne.
  Twee keer per dag omstreeks 12.30u en 17.15u
 • De Koala Broertjes is gebaseerd op de Flying Doctor Service, een Australische organisatie die medische hulp biedt aan mensen uit de meest afgelegen gebieden van Australië. Op een onstpannen manier leren de kijkers dat het belangrijk is om anderen te helpen, maar dat niet iedereen hetzelfde is en dezelfde droom heeft.
  Elke dag behalve woensdag omstreeks 15.30u
 • Auto-B-Good speelt zich af in Autostad, een klein plaatsje, net naast een grote weg, waar alle inwoners auto’s zijn. Elke aflevering heeft een moraal zoals eerlijkheid, geduld, stiptheid, dankbaarheid en hulpvaardigheid.
  Elke dag omstreeks 17.30u, in het weekend ook ‘s ochtends en op woensdagnamiddag rond 14.15u
 • Beestenboel geeft een komische draai aan het tijdloze boerderijthema. De dieren uit de reeks ruilen hun hippe en verwende stadsleven in voor een leven op een traditionele boerderij.
  Twee keer per dag omstreeks 8.15u en 18.00u

Partner Content