Nood aan een break? Ga op citytrip!

Door De Redactie

Citytrippen: leuk, intens en altijd verrassend. Dankzij Shedeals plan je tijdens de paasvakantie een uitje naar de hoofdstad van de liefde Parijs, of naar het bruisende Londen. En verloren lopen zit er niet in deze keer dankzij handige reisgidsen!

Zin in een ontspannend uitje? Check de Libelle Shedeals!

Ontdek werelds mooiste plekjes met de 100% stedengids

Shedeals wil het jullie gemakkelijk maken op reis. Daarom kan je drie 100% stedengidsen aanschaffen om nooit meer verloren te lopen in jouw favoriete stad. Bovendien heeft elke gids een uitneembare kaart en navigatie-app, zodat zelfs de slechtste navigator haar weg vindt. Je kiest een combinatie stedengidsen naar zin en ontvangt hierbij GRATIS een derde gids van de bruisende stad, Rotterdam.

  • NY-Londen
  • Rome-Venetië
  • Kopenhagen-Stockholm
  • Parijs-Barcelona
  • Brussel-Antwerpen
  • Boedapest-Berlijn

Via Shedeals betaal je slechts € 24,95 i.p.v. € 42,85 voor drie 100% stedengidsen, aan huis geleverd. Exclusief verzendingskosten. Meer info en voorwaarden ontdek je hier.

3 onvergetelijke dagen in het prachtige Londen!

Heb jij ook dringend nood aan een nieuwe omgeving? Trek er eens op uit naar Londen! Ontdek de Engelse metropool tijdens een 3-daagse citytrip. Geniet er van de winkels en musea en geef je ogen de kost aan de prachtige monumenten. Wat jij ook beslist te doen, dit wordt een onvergetelijke trip!

Via Shedeals betaal je slechts € 199 i.p.v. € 395 voor deze luxe citytrip. Meer info en voorwaarden ontdek je hier.

Parijs: hoofdstad van fashion en liefde

Trek samen met Opportunity Travel naar Parijs tijdens een onvergetelijke 3-daagse citytrip. Je verblijft in een viersterrenhotel met ontbijt, van waaruit je de mooiste plekjes van de stad bezoekt: Montmartre, de Sacré Cœur basiliek, Place du Tertre, La Défense, de Arc de Triomphe, de Eiffeltoren, Trocadero, l’école Militaire, het Panthéon, Les Tuilleries… er is echt voor ieder wat wils! Tijdens de citytrip word je bovendien begeleid door een Nederlandstalige gids die je Parijs op haar mooist laat zien.

Via Shedeals betaal je € 169 i.p.v. € 258 per persoon voor een citytrip naar Parijs. Meer info en voorwaarden ontdek je hier.

Partner Content