Nú hebben: met deze box organiseer je je huwelijk zelf!

Wil jij je huwelijk graag zelf organiseren, maar weet je niet waar te beginnen? Vandaag, op 1 mei 2018, komt jouw reddende engel uit: The Blue Box. Ideaal voor wie de touwtjes zelf in handen wil hebben, maar ook wat extra hulp nodig heeft.

Nele en Femke, de bedenkers van The Blue Box, wonnen de Flair Start-Up Contest 2017. Samen zijn ze weddingplanners bij Pop The Question. Daarnaast zijn ze ook interieurarchitecten. Oog voor design en esthetiek hebben ze dus zeker.

Drempelverlagend

Een fysieke weddingplanner boeken kan voor sommige mensen prijzig zijn. Om de drempel te verlagen, lanceert het duo The Blue Box. Het ideale starterspakket voor de toekomstige bruid én bruidegom.

Je vindt er een uitgebreide handleiding die je per maand uitlegt wat je moet doen. Wanneer de zaal boeken, waar moet je op letten? Je leest het allemaal. Van de grafische vormgeving van de menukaarten en uitnodigingen tot de zaalversiering. Het is bovendien een handig invulboek met ruimte voor eigen notities. Je vindt er ook de beste leveranciers, handige checklists en DIY-ideëen.

Kortom, The Blue Box is onmisbaar voor jonge koppels met trouwplannen. Je shopt ‘m via de website van Pop The Question voor € 100. Contacteer de dames voor meer informatie. Happy wedding!

Lees ook:

 

Partner Content