Online daten voor dummies: dit zegt zijn profiel over hem

Door De Redactie

Online daten kan best moeilijk zijn als je er weinig ervaring mee hebt. Libelle to the rescue! Wij zochten uit hoe je de virtuele prins op het witte paard kunt vinden.

Online kun je zoveel profielen vinden, dat het soms moeilijk wordt het kaf van het koren te scheiden. Deze tips helpen je op weg!

Check, check en check!

  1. Negativiteit. Spot je negativiteit op zijn profiel? Zaagt hij over zijn ex? Dan is een date met deze man waarschijnlijk geen goed idee!
  2. Arrogantie. Je wilt niet op date gaan met iemand die constant over zichzelf praat. Als hij zichzelf té interessant vindt in zijn profiel, laat je hem best links liggen.
  3. Foto’s. Ziet hij er sympathiek uit? En ook, waar zijn de foto’s genomen? Als hij veel reisfoto’s heeft en jij houdt absoluut niet van reizen, heeft het weinig zin hem te contacteren.
  4. Twijfelaar? Als hij een lang, (té) gedetailleerd profiel heeft, zou het kunnen dat hij moeilijk beslissingen kan maken. Je zou wel eens te maken kunnen hebben met de eeuwige twijfelaar, is dat iets voor jou of niet?
  5. Goed hart. Zoek iemand met een goede inborst. Het is een goed teken als hij in zijn profiel zijn kinderen, vrienden of eventueel vrijwilligerswerk vermeldt. Kiezen voor iemand met een goed hart, da’s altijd een goed idee.

Heeft hij deze checklist doorstaan? Daten maar!

Beeld: shutterstock, bron: marie claire

Goed profiel

Zo maak je zelf een héél sterk profiel!

 

Partner Content