Getty Images

Ontdek Ieper met de fiets in minder dan 15 km

Wist je dat de natuur rond de stad Ieper ook adembenemend is? Onbekend is onbemind, dus zochten we een mooie fietsroute uit om de wijde omgeving van Ieper in een wip beter te leren kennen.

Lus van 11 knooppunten

Je hoeft echt geen verre fietstochten af te leggen om de omgeving van een stad of streek te verkennen. Deze fietsroute van 14,4 km leg je op eigen tempo af, zodat je rustig de omgeving in je kunt opnemen. Starten doe je in het stadscentrum, waarna je langs de rand van de stad richting water fietst.

Onze tip: koppel de fietsroute aan een weekendje weg in Ieper. Zo heb je tijd om geschiedenis op te snuiven én je batterijtjes op te laden in de natuur.

Volg de knooppunten 89 – 39 – 35 – 66 – 69 – 38 – 40 – 55 – 56 – 32 – 93

In tijden van corona is het niet evident om je vakantie (in eigen land) te plannen. We geven daarom wél onze tips rond uitstapjes, slaapplekjes of leuke adresjes, maar verwijzen je graag naar de coronamaatregelen die kunnen veranderen en steeds correct gevolgd moeten worden. 

Nog meer fietsplezier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content