Ook de Smurfen vieren kerstfeest

Door De Redactie
Ben je van plan om één van de volgende dagen de dvd van De Smurfen aan te kopen? Dan heb je geluk, want Free Record Shop geeft er een extra dvd'tje gratis bovenop!

Moppersmurf zou Moppersmurf niet zijn, moest hij het kerstfeest niet haten. Nochtans is dat volgende de andere Smurfen niet altijd zo geweest! Moppersmurf hield van Kerst én de bijhorende cadeautjes maar omdat hij nooit het geschenk kreeg dat hij écht wou, liet hij de gezellige sfeer rond de eindejaarsdagen al snel achter zich. Tot een geest hem meeneemt naar het verleden en hem laat inzien dat de dit hele gebeuren wél leuk is!

In dit filmpje dat 22 minuten duurt wordt live action en computeranimatie zoals in de allerlaatste Smurfen-film afgewisselend met traditionele, handgetekende animatie en dat zorgt voor een tof effect. De prent gebaseerd op het overbekende verhaal van de gelijknamige klassieker van Charles Dickens, maar krijgt op deze manier een kindvriendelijke versie.

Koop je tot en met 31 dececember (of tot de voorraad strekt) de film The Smurfs op dvd bij de Free Record Shop, dan krijg je er “The Smurfs – A Christmas Carol” helemaal gratis bovenop!

Partner Content