Open je eigen kledingwinkel!

Door De Redactie
Volg jij de ontwikkelingen in de modewereld op de voet en droomde je als klein meisje al van je eigen kledingwinkel? Dan is Style Boutique voor Nintendo DS en Nintendo DSi zeker iets voor jou! In dit stijlvolle spel maak je namelijk je droom waar!

In de game Style Boutique kan je als styliste je eigen winkel openen en zelf bepalen welke kleding je daarin wilt verkopen. Je kan meedoen aan modeshows, online naar nieuwe spulletjes snuffelen of het opnemen tegen andere stylistes. Je begint als assistente in een kledingwinkel, waar je mensen adviseert over hun outfits. Want elke klant heeft zijn eigen stijl en persoonlijkheid, dus moet je goed nadenken over je adviezen om je klanten tevreden te stellen.

Als je jezelf opwerkt, kan je al snel je eigen winkel openen. Je bepaalt zelf hoe deze winkel wordt ingericht, voorziet de etalagepoppen van je nieuwste producten, kiest de achtergrondmuziek, verstuurt reclamemateriaal en stelt vast wanneer de uitverkoop begint. Elke tevreden klant brengt geld in het laatje en dat geld kan je goed gebruiken om nieuwe collecties aan te schaffen.

In je dagboek verschijnen regelmatig uitnodigingen voor modeshows in de Exhibition Hall en deze kan je bezoeken om op de hoogte te blijven van de laatste trends in de modewereld. Je kan voor je collecties kiezen uit meer dan 10.000 voorwerpen van 16 verschillende merken, in de meest uiteenlopende stijlen. Misschien roep jij wel dé trend van het volgende seizoen in leven!

Get the Flash Player to see this player.

Style Boutique gebruikt de interne kalender van de Nintendo DS en Nintendo DSi om de seizoenscollecties synchroon te laten lopen met die in de werkelijke seizoenen. Je kan met je systeem ook online nieuwe items downloaden. Sommige van deze kledingstukken en accessoires zijn ontworpen door echte modemerken.

Dankzij de Nintendo Wi-Fi Connection kan je zelfs outfits verkopen aan spelers over hele wereld! En jij kan lekker gaan shoppen in de collecties van vrienden en andere spelers. Bovendien kan je in het spel ook uren doorbrengen met het passen van nieuwe combinaties en het daarop afstemmen van je haar en make-up om zo mooi en modieus voor de dag te komen. Voor een make-over kan je zelfs een kapsalon of schoonheidsspecialist bezoeken!

Een modieus en leuk spel voor iedereen die houdt van mode!

Style Boutique is vanaf 23 oktober 2009 verkrijgbaar

Partner Content