Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Women with headphones and coffee using digital tablet on bed

Overgewaaid naar België: Singles Day, de ‘koopfeestdag’ om jezelf te trakteren!

Door Rani Merckx

All the single ladies, put your hands up. Of nog beter: haal die kredietkaart al maar boven, want op 11 november pakt bol.com uit met een nieuwe ‘koopfeestdag’ voor de vrijgezellen onder ons!

Van Azië naar Nederland

En nu ook in eigen land: Singles Day, dé verwendag voor alleenstaanden. Wat oorspronkelijk begon als protest tegen Valentijn – want hallo, waarom krijgen happy singles geen feestdag? – is inmiddels uitgegroeid tot een groots online kortingsfeest voor vrijgezellen.

Knotsgekke kortingen

Onze noorderburen konden er vorig jaar al van genieten. Zo werden er 24 uur op bol.com meer dan tienduizend artikelen verkocht, van films en cd’s tot make-upartikelen en parfum.

Een 1, maar niet alleen

En dat de ‘feestdag’ op 11 november plaatsvindt, is geen toeval. De 1 staat symbool voor het alleen zijn, dus geef ons maar een goede lading enen! Want: vrijgezel zijn hoeft niet altijd moeilijk te zijn, zeker niet in de sterke schoenen die jij draagt.

Dus dames, verwen jezelf. Het mag, want het is jouw dag!

Bron: hbvl.be. Beeld: GettyImages

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!