Pakkend verhaal

Door De Redactie

Wil jij genieten van een avondje film en heb je zin in een heerlijke mix tussen drama en komedie? Dan is de Franse film "Intouchables" ongetwijfeld een schot in de roos!

Miljonair Philippe is aan een rolstoel gekluisterd. In hartje Parijs woont hij in een kast van een huis. Driss woont daar ver vandaan, in een van de grimmige voorsteden. Verdient de jonge Senegalees zijn geld niet met schimmige zaakjes, dan trekt hij wel een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Plotseling zit Driss met een echte baan opgescheept, als persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn tomeloze energie zet hij Philippe’s stijve huishouden binnen de kortste keren op z’n kop. Maar ook Driss’ leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

In "Intouchables" bouwen twee mensen – die elkaar in normale omstandigheden nooit zouden ontmoeten – een bijzonder mooie vriendschap op. De innemende Driss (Omar Sy) weet meteen je hart te veroveren en de rijke Philippe (François Cluzet) grijpt je meerdere keren bij het nekvel.

De film weet perfect het evenwicht te behouden tussen drama en komedie en neemt je mee op een pakkende rit door twee werelden.

Intouchables is vanaf 26 september 2012 verkrijgbaar op dvd en Blu-ray

Partner Content