Partyspelletjes voor PlayStation Move

Door De Redactie
Sinds kort ligt de PlayStation Move motion controller in de winkel en kan je nog subtieler, sneller en precieser te werk gaan met je computerspelletjes op PS3. De lancering van deze nieuwe controller gaat gepaard met een reeks nieuwe games, die de controller optimaal benutten. Wij konden alvast twee van deze games uittesten...

Start the Party

Samen met drie vrienden of met het hele gezin kan je aan de slag met Start the Party, een leuk partygame voor PlayStation3. Zelfs de allerkleinsten vanaf een jaar of vier kunnen dit spel al even uitproberen: de minigames zijn bijzonder leuk én het hele spel is in het Nederlands.

Met de Move-controller lijkt het op het scherm alsof je allerlei voorwerpen vastneemt. De ene keer moet je met een vliegenmepper allemaal beestjes doodmeppen, in het andere minigame ga je dan weer aan de slag met een tondeuse en in nog een ander spelletje is het aan jou om te schilderen.

Een heel leuk partygame dat zeker tot de nodige hilariteit zal leiden wanneer je het samen met wat vrienden speelt. Of een tof alternatief voor het traditionele gezelschapsspelletje dat je makkelijk bovenhaalt op een regenachtige zaterdagnamiddag.

Sports Champions

In dit spel kan je kiezen uit een achttal sporten en kan je jezelf als het ware omtoveren tot een echte topatleet. Naast ping-pong, gooien met een frisbee en boogschieten kan je ook je gladiatortalenten tonen in dit PS3-spel.  Bewegen is de boodschap want de PS3 Move-controller zorgt ervoor dat ieder stapje links of rechts of iedere zwaai met de armen nauwkeurig geregistreerd wordt.

Ook dit spel kan je met verschillende vrienden of familieleden tegelijk spelen. Zo kan je een kleine competitie op poten zetten en zien wie de sterkste “indoor-atleet” is van jullie.

Partner Content