Petit Bazaar nu ook in pop-up vorm

Door De Redactie
Speciaal voor de fans van Petit Bazaar, die op 12 en 13 november het ICC in Gent terug op stelten zet, komt er naast de beurs ook een heuse Petit Bazaar Boetiek in het centrum van Gent. Het wordt een soort Pop Up Concept Store met elke maand een ontdekkeing én een nieuw aanbod. Petit Bazaar gekte dus, maar dan in het klein!ç

Naast de leukste kinderkledij, stofjes en speelgoed, vind je er ook veel moois voor de eigentijdse vrouw, denk maar aan handtassen, accessoires en nog veel meer. De Pop Up store wordt een klein paradijs voor groot en klein.

Petit Bazar Boetiek
Oudburg 13 – 9000 Gent
Opening: 15 oktober 2011
Elke woensdag tot zaterdag van 10 tot 18u

Na het succes van de dubbele editie in mei, met 10.000 enthousiaste bezoekers, komt er dit najaar een vervolg. Op zaterdag 12 november is er van 16 tot 20u de sfeervolle nocturne en op zondag 13 november kan je van 10-18u genieten van de gezellige Petit Bazaar gekte.

Petit Bazaar is al een tijdje meer dan ‘een kinderbeurs’, het is een evenement voor de eigenzinnige vrouw, de moeder van nu én haar kinderen. Ongeveer 70 standhouders tonen zich van hun beste kant. Je vindt er originele kleding voor groot en klein, de leukste stofjes, cool speelgoed, juwelen, unieke handtassen, diverse accessoires en zelfs cupcake benodigdheden.

Vaders kunnen zich intussen te goed doen aan een lekker hapje en drankje terwijl de kinderen zich naar hartenlust uitleven met Lego, Duplo, … onder het alziend oog van kinderanimatie Villa Frieda. Grimeuses schilderen de liefste prinsessen en gevaarlijke monstertjes op de snoet van je kleintje. Dromerige clown Papillon tovert ballonnen om tot prachtige figuren. Nog energie over? Dan kan je naar hartenlust springen in het springkasteel!

Petit Bazaar
ICC Gent: Citadelpark 1 te Gent
Zaterdag 12 november van 16 – 20u
Zondag 13 november van 10 – 18u
Meer info: www.petitbazaar.be

Partner Content