Plant samen met Marie!

Door De Redactie

Voor het twee jaar op rij wordt actrice Marie Vinck het gezicht van een grote Vlaamse boomverkoopcampagne. Hiermee willen BOS+, de Federatie van Vlaamse Bosboomkwekers en de AVEVE-winkels Vlaanderen een stukje groener maken...

Eerder dit jaar werd de vorige campagne 1 Miljoen Bomen afgesloten en na vier jaar was Vlaanderen niet minder dan 91 bedrijfsbossen en 1,4 miljoen bomen rijker. En meteen werd de lat een pak hoger gelegd: 10 Miljoen Bomen!

Marie Vinck: "BOS+ en ik kunnen uiteraard niet alleen die 10 miljoen bomen planten. We hebben de hulp van zo veel mogelijk Vlamingen nodig om die bomen allemaal een plekje te geven. En elke boom telt: je hoeft heus geen grootgrondbezitter of bedrijfsleider te zijn om een rol te kunnen spelen in dit verhaal. Ook die boom die jij in je tuin plant draagt bij tot ons doel van een groener en gezonder Vlaanderen."

Van maandag 20 augustus tot en met zondag 21 oktober 2012 kan je in je AVEVE-winkel plantsoen bestellen of je kan online bestellen via www.10miljoenbomen.be. De Bosboomkwekers van Vlaanderen en de Belgische Siertelers en Groenvoorzieners staan garant voor de kwaliteit van het plantgoed. Op vrijdag 16 of zaterdag 17 november kan je je bestelde boompje dan afhalen in je AVEVE-winkel. Doen!

Partner Content