Playmobil vliegt de ruimte in

Door De Redactie
Spannende toestanden daar buiten de dampkring! Gelukkig stappen jouw kids binnenkort in hun coole, super geavanceerde ruimteschip om jacht te maken op de indringers die het niet al te best met ons voor hebben. Playmobil lanceert een nieuwe reeks, Future Planet!

Vanuit de E-rangers ruimtebasis worden de kinderen in hun Turbojet vanaf het lanceringsplatform de ruimte ingeschoten. Niemand durft, maar jouw zoon of dochter wel! Samen met de E-rangers is het hun missie de energiestenen te beschermen tegen de Darksters. Gewapend met het verkenningsvoertuig Explorer vertrekken ze naar het Darksters ruimtestation waar ze hulp krijgt van de E-rangers Collectobot. Daar maken ze korte metten met de vijand en hun missie om Future Planet in handen te krijgen. En zo komt alles weer goed.

Tenminste… als we op jouw kids kunnen rekenen! Net als bij alle andere thema’s van PLAYMOBIL maken ze ook met Future Planet hun eigen, spannende verhaal. Een avontuur in de toekomst, waarin zorg voor onze planeet en slim omgaan met energie speels verpakt zijn. Voor de jury van de Special Award Greentoys waren dit dé troeven om Future Planet deze award toe te kennen.

Meer info en alle producten uit de reeks Future Planet: Playmobil.be

Partner Content