Puss in Boots is terug!

De film werd genomineerd voor een Oscar in de categorie “Beste Animatiefilm” en blinkt vooral uit in 3D-animatie.  Qua verhaal is deze prent niet meteen een uitblinker maar dat wordt grotendeels goedgemaakt door het enthousiaste werk van Antonio Banderas die opnieuw de stem inspreekt van De Gelaarsde Kat. Op de dvd krijg je naast de film ook nog een gloednieuw avontuur ‘The Three Diablos’. Voer voor de fans dus!

Kleurplaten

 

[imageid:331777;width:240;height:;align:]

[imageid:331779;width:240;height:;align:]

 

Spelletjes

 

 [imageid:331781;width:240;height:;align:]

[imageid:331783;width:240;height:;align:]

 

Puss in Boots (Chris Miller) met de stemmen van onder andere Antonio Banderas, Salma Hayek en Billy Bob Thornton. In de Vlaamse versie horen we onder andere Axel Daeseleire, Veerle Dobbelaere en Maarten Bosmans aan het werk – nu verkrijgbaar op dvd en Blu-ray
 

Vorig artikel
De mooiste klimplanten
Volgend artikel
Sporten in de frisse lentelucht

Comics Station Antwerp: dolle pret in het indoor pretpark volledig gewijd aan stripfiguren!

Geen tickets gewonnen op onze Comics Station Antwerp wedstrijd? Geen paniek. We hebben nog tickets over die we aan een heel voordelige prijs verkopen. Bereid je dus maar voor op een super leuk dagje uit. Ontmoet je favoriete stripfiguur, tal van interactieve elementen en doe-activiteiten én glij van de hoogste indoor glijbaan ter wereld! Koop dus snel je tickets aan een klein prijsje en laat de stripverhalen tot leven komen!

€15.00 €21.50