Ralf for Real.

Door De Redactie
Vanaf vanavond kunnen je kinderen op vtm kzoom een docureeks volgen 'Ralf for real'. De docureeks geeft een blik in het dagelijkse leven van Ralf Mackenbach, de winnaar van het junior eurosong festival.

In november 2009 won de Nederlandse Ralf Mackenbach het Junior Eurovisie Songfestival in Kiev met zijn zelfgeschreven liedje ‘Click Clack’. Ralf werd razend populair en stak ook de grens over. In ons land sprak hij de stem in van Wickie de viking in de film ‘hoe tem je een draak.’

In ‘Ralf for Real’ zie je hoe Ralf Mackenbach na zijn Junior Eurovisie Songfestival avontuur in één klap beroemd werd. Daar horen tal van nieuwe verplichtingen bij en Ralfs agenda staat dan ook volgepland met danslessen, gastoptredens, meet&greets, enzovoort. De vtmKzoomkijkers zien hoe de nieuwe ster omgaat met de vele interviews en horde fans. Maar natuurlijk moet hij, net zoals elke 14-jarige naar school. De cameraploeg gaat mee en volgt hem thuis, tijdens zijn trainingen, op school en zelfs backstage bij zijn optredens.

Volg Ralf zijn avonturen elke woensdag om 13.15 en 16.00. Om al een voorsmaakje van de afleveringen te krijgen kan je donderdag en vrijdag naar een compilatie van de afleveringen kijken. Donderdag om 15.00 en vrijdag om 13.50.

Partner Content