‘Real Bodies’ in het Sportpaleis geeft unieke blik in het menselijk lichaam

'Real Bodies' in het Sportpaleis geeft unieke blik in het menselijk lichaam
Real Bodies

Helaas spelen er al lange tijd geen concerten in het populaire Sportpaleis, maar de groep blijft niet bij de pakken zitten. Wie op zoek is naar een fascinerende expositie kan nog tot en met 21 februari in de concerthal gaan kijken naar ‘Real Bodies’.

Indrukwekkende expositie

Ben jij gefascineerd door het menselijk lichaam in al zijn elementen? Dan moet je misschien weleens een bezoekje brengen aan ‘Real Bodies‘. De indrukwekkende expositie trok wereldwijd al meer dan één miljoen bezoekers en komt nu voor het eerst ook naar Antwerpen. Je verkent het leven aan de hand van twintig echte, perfect bewaarde menselijke lichamen en meer dan tweehonderd anatomische objecten.

Rariteitenkabinet

‘Real Bodies’ biedt confronterende en tegelijkertijd enorm fascinerende galerijen die unieke perspectieven bieden, zowel op vlak van de menselijke anatomie, cultuur én emotie. De expositie werd ingedeeld in verschillende galerijen die de bezoeker meenemen in verschillende thema’s. Aan het einde loop je binnen in de ‘Wünderkammer‘, een soort van rariteitenkabinet met een wel zeer bijzondere collectie penissen van verzamelaar Leo Coolen (sowieso enkel voor 16+).

Meer info en tickets vind je op de website van Real Bodies.

DIT VIND JE VAST OOK INTERESSANT:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)